Libnet.ro
UNICEF

22:00

Proprietarii au scazut preturile locuintelor din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proprietarii au scazut preturile locuintelor din Bucuresti

Costurile mai mari pentru creditul prin programul Prima Casa in lei au determinat persoanele care vor sa cumpere locuinte sa caute oferte mai ieftine, astfel ca proprietarii au fost nevoiti sa mai lase din pret, scaderea ajungand la 4% in. continuă pe Wall-Street Ro

Preturile locuintelor din Londra au crescut cu 10% in ultimele 12 luni

Preturile locuintelor din Londra au atins un nou maxim istoric, crescand cu 10% in ultimele 12 luni, potrivit datelor creditorului ipotecar Nationwide, preluate de CNN Money.

Preturile apartamentelor din Capitala au scazut, luna trecuta, cu pana la 4%

Preturile apartamentelor din Bucuresti au scazut, in luna septembrie, cu pana la 4% fata de acelasi interval din 2012, pe fondul unei oferte mai mari cu peste 15% fata de anul trecut, potrivit raportului de monitorizare imobiliara realizat de AnunturiParticulari. ro.

Veste buna pentru cei care doresc sa-si cumpere un apartament in Capitala. Preturile au scazut in septembrie

Preturile apartamentelor din Bucuresti au scazut in luna septembrie cu 4%. Costurile mai mari pentru creditul prin programul Prima Casa in lei au determinat persoanele care vor sa cumpere locuinte sa caute.

Mai multi copaci din Bucuresti, doborati de vijelie: O masina, strivita in zona Dorobanti (FOTO si VIDEO)

Vantul puternic din ultimele ore a cauzat probleme nu doar pentru pietoni, ci si pentru soferi. Mai multe masini au fost avariate din cauza crengilor doborate de vijelie. O masina a fost strivita de un copac,.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )