Libnet.ro
UNICEF

12:30

Preturile gazelor din Bulgaria vor scadea cu 13% in aprilie si posibil cu 10% in iulie

Hotnews Hotnews,
 Preturile gazelor din Bulgaria vor scadea cu 13% in aprilie si posibil cu 10% in iulie

Preturile gazelor din Bulgaria vor scadea cu 13% in aprilie, fiind posibila o noua reducere a acestora cu pana la 10% in luna iulie, a declarat luni directorul general al furnizorului de stat Bulgargaz, Petio Ivanov, relateaza Novinite, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

ANRE: Preturile gazelor naturale furnizate clientilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9%, de la 1 aprilie

Preturile pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale la clientii casnici vor scadea in medie cu 3,9%, incepand cu data de 1 aprilie 2015, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

ANRE: Preturile gazelor naturale vor scadea, in medie, cu 3,9% de la 1 aprilie

Preturile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9%, incepand cu data de 1 aprilie 2015, a anuntat Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

ANRE: Preturile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9% de la 1 aprilie

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei a anuntat, vineri, ca preturile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9%, incepand cu data de 1 aprilie 2015. Co.

ANRE: returile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9% de la 1 aprilie

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei a anuntat, vineri, ca preturile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scadea, in medie, cu 3,9%, incepand cu data de 1 aprilie 2015. Co.

Veste buna. Facturile la gaze naturale vor scadea din aprilie

Preturile pentru furnizarea gazelor naturale la clientii casnici vor scadea in medie cu 3,9% de la 1 aprilie, ca urmare a reducerii costurilor de achizitie a gazelor destinate furnizarii in regim reglementat si a.

Sindicatele Agrostar: Peste 60% din fermele de vaci din Romania vor disparea ca urmare a eliminarii cotelor UE la lapte din 1 aprilie 2015, in lipsa unor masuri guvernamentale de sprijin

Peste 60% dintre fermele de vaci din Romania vor disparea, pentru ca autoritatile romane nu au luat masuri de sprijinire a producatorilor romani in fata concurentei puternice din alte state ale Uniunii Europene, pe fondul eliminarii de la 1 aprilie 2015 a restrictiilor la productia laptelui in blocul comunitar, avertizeaza, luni, Federatia Sindicatelor din Agricultura AGROSTAR.

UPDATE Sindicatele Agrostar: Peste 60% din fermele de vaci din Romania vor disparea ca urmare a eliminarii cotelor UE la lapte din 1 aprilie 2015, in lipsa unor masuri guvernamentale de sprijin. Danone Romania: Noi folosim 100% lapte romanesc

Peste 60% dintre fermele de vaci din Romania vor disparea, pentru ca autoritatile romane nu au luat masuri de sprijinire a producatorilor romani in fata concurentei puternice din alte state ale Uniunii Europene, pe fondul eliminarii de la 1 aprilie 2015 a restrictiilor la productia laptelui in blocul comunitar, avertizeaza, luni, Federatia Sindicatelor din Agricultura AGROSTAR. In replica la comunicatul Agrostar, compania Danone Romania arata ca foloseste 100% lapte romanesc, iar in aceasta perioada este intr-un proces de renegociere a cntractelor cu furnizorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )