Libnet.ro
UNICEF

18:00

Preturile productiei industriale au crescut cu 1,2% in aprilie

Hotnews Hotnews,
 Preturile productiei industriale au crescut cu 1,2% in aprilie

In luna aprilie 2014, comparativ cu luna precedenta, preturile productiei industriale din Romania - asa numita inflatie industriala- au crescut cu 1,2%, a transmis marti Statistica. Acest indice reprezinta un indicator cheie pentru masurarea inflatiei si pentru determinarea deflatorului PIB cresterea economica reala se calculeaza prin impartirea PIB nominal la un indice dat de acest deflator). Cu cat IPPI este mai redus, cu atat PIB va fi mai mare in termeni reali. continuă pe Hotnews

Preturile productiei industriale au crescut cu 1,2%

Preturile productiei industriale din Romania au crescut pe total cu 1,2%, in luna aprilie 2014, comparativ cu luna precedenta, atat pe piata interna +1,7%), cat si pe piata externa +0,1%), potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Preturile productiei industriale au crescut cu 1,1% in ultimul an

Preturile productiei industriale au crescut cu 1,1% in ultimul an, cele mai mari majorari fiind inregistrate la produsele energetice, cu 3,6%, industria bunurilor de uz curent 1,9%) si industria bunurilor de.

Preturile productiei industriale, mai mari fata de anul trecut

Preturile productiei industriale din Romania au inregistrat o crestere de 1,1% fata de anul trecut, pe fondul majorarilor la produsele energetice, care au crescut cu 3,6%, industria bucurilor de uz curent 1,9%) si industria bunurilor de folosinta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )