Libnet.ro
UNICEF

10:00

Prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor

Dent Estet deschide Dent Estet 4 Teens, prima clinica stomatologica din Europa care se adreseaza exclusiv adolescentilor, urmarind o cifra de afaceri de 700. 000 de euro in primul an de activitate, anunta compania printr-un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania

Arheologii au descoperit,in apropiere de Varna, ruinele unui oras pe care il considera drept cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, transmite CNN. Ruinele celui mai vechi oras din Europa,.

Cel mai vechi oras preistoric din Europa a fost descoperit in Bulgaria

Arheologii bulgari anunta ca au descoperit cel mai vechi oras preistoric din Europa. Asezarea fortificata, asezata in apropierea orasului Provadia, a fost un important centru pentru productia de sare, informeaza BBC.

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a .

Criza din Europa a taiat o treime din profitul Goodyear

Producatorul american de anvelope Goodyear Tire and Rubber Co. si-a redus cu aproape o treime profitul net in trimestrul al treilea din acest an, din cauza cererii slabe din Europa.

Prima infrangere din istorie a Vasluiului la Medias

Gaz Metan Medias a invins la limita, scor 1-0, pe FC Vaslui pe teren propriu, aceasta fiind prima victorie din istorie a mediesenilor acasa in fata Vasluiului. Singurul gol al meciului a fost marcat in prima repriza de Astafei din penalty.

Niciun analist nu a prevazut asta. Cel mai puternic stat din Europa, afectat de criza din zona euro

Rata somajului din Germania a inregistrat in octombrie o crestere de doua ori mai mare decat anticipau analistii, intrucat criza din zona euro a afectat cresterea economica si a determinat companiile sa.

A cazut PRIMA NINSOARE din acest an. VEZI UNDE.

Prima ninsoare consistenta din acest an a cazut in cursul noptii de luni spre marti in Masivul Retezat, stratul de zapada pe creste si varfuri ajungand pana la zece centimetri, la altitudini de peste 2. 000 de metri, potrivit Agerpres. A fost foarte frig in cursul noptii, iar temperaturile au scazut pana aproape de limita inghetului. A nins pe creste si varfuri. In statiunea Rausor a nins mai putin, stratul de zapada fiind de unu-doi centimetri. In cursul zilei este posibil ca ninsoarea sa se .

intarzieri ale trenurilor si accidente rutiere dupa prima ninsoare din Ungaria

Chiar daca sezonul de iarna nu a inceput inca, in Ungaria, prima ninsoare care a cazut a facut deja victime. in vestul si in centrul tarii au avut loc intarzieri ale trenurilor de pana la 50 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )