Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a invins-o clar pe Caroline Garcia. Care este lucrul pe care l-a remarcat ea

Adevărul Adevărul,
Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a invins-o clar pe Caroline Garcia. Care este lucrul pe care l-a remarcat ea

Simona Halep a reusit o adevarata demonstratie de forta in meciul contra frantuzoaicei Caroline Garcia, pe care a invins-o in mai putin de 90 de minute. continuă pe Adevărul

Care a fost mesajul Simonei Halep, dupa victoria impotriva Carolinei Garcia in cadrul Turneului Campioanelor

Simona Halep a sustinut luni o conferinta de presa, dupa victoria in fata Carolinei Garcia de la Turneul Campioanelor, potrivit Mediafax.

Interventie importanta a lui Darren Cahill in primul set! Ce sfat i-a dat australianul Simonei Halep in confruntarea cu Caroline Garcia

Simona Halep a castigat primul meci de la Turneul Campioanelor, trecand destul de usor de Carolina Garcia, in doua seturi.

ANALIZA Care sunt dezavantajele Simonei Halep in confruntarea cu Caroline Garcia, pe care o intalneste azi la Singapore

Simona Halep debuteaza azi la Singapore, la Turneul Campioanelor, competitie la care partcipa pentru a patra oara consecutiv.

Si-a abandonat scoala! Dezvaluiri din viata Carolinei Garcia, adversara Simonei Halep de la Singapore

Simona Halep o va intalni la Singapore pe Caroline Garcia, cea mai buna jucatoare a Frantei in acest moment, conform clasamentului WTA. Ascensiunea Carolinei Garcia a coincis cu decaderea.

Cristian Tudor Popescu, reactie exploziva dupa victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a facut o analiza la cald a jocului lui Halep, dupa victoria acesteie in fata Carolinei Garcia. Principalul atuu al Simonei a fost serviciul. in .

Simonei Halep i s-a ridicat statuie intr-un sat din Romania dupa ce a ajuns numarul 1 mondial. Cum arata creatia artistica

Un artist plastic ajuns celebru in tara dupa participarea la show-ul de televiziune Romanii au talent, unde a castigat premiul de originalitate, are de putin timp in curtea casei o statuie a Simonei Halep.

Darren Cahill, interventie geniala in timpul meciului Simonei Halep. Ce i-a spus romancei

Darren Cahill se doveste din nou extrem de inspirat atunci cand coboara pe teren pentru a-i da sfaturi Simonei Halep. Australianul, care i-a antrenat pe Leyton Hewitt si pe Andre Agassi, a reusit sa o.

Cum a reusit Darren Cahill sa-i imbunatateasca serviciul Simonei Halep Habar nu avea ca face asta!

O schimbare radicala in jocul Simonei Halep, derulata in ultima perioada, este calitatea serviciului ei, imbunatatita semnificativ.

VIDEO Reactie superba a Simonei Halep, la ultima minge a meciului cu Garcia. Cum a trait tatal ei finalul partidei

Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, trecand in prima partida de frantuzoaica Caroline Garcia.

Crucificata pe nedrept! Cum a ajuns Caroline Garcia, adversara de azi a Simonei Halep, sa fie urata de romani pentru un gest pe care nu l-a facut

Simona Halep debuteaza azi la Singapore impotriva jucatoarei din Franta, Caroline Garcia, care a avut parte pe nedrept de un linsaj mediatic pentru un gest pe care nu l-a comis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )