Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prima demisie dupa bacalaureat in Mehedinti. Directorul Liceului Tehnic Decebal si-a depus demisia la inspectorat

Adevărul Adevărul,
Prima demisie dupa bacalaureat in Mehedinti. Directorul Liceului Tehnic Decebal si-a depus demisia la inspectorat

Directorul Liceului Tehnic Decebal din Drobeta Turnu Severin si-a dat demisia din functie din cauza rezultatelor slabe obtinute in aceasta sesiune la bacalaureat. continuă pe Adevărul

Prima demisie dupa bacalaureat in Mehedinti. Directorul Liceului Tehnic Decebal si-a depus demisa la inspectorat

Directorul Liceului Tehnic Decebal din Drobeta Turnu Severin si-a dat demisia din functie din cauza rezultatelor slabe obtinute in aceasta sesiune la bacalaureat.

Directorul Colegiului Tehnic Andrei Saguna, retinut pentru dare de mita si trafic de influenta

Directorul Colegiului Tehnic Andrei Saguna din Oradea este audiat de catre judecatorii Tribunalului Bihor, dupa ce, luni seara, a fost retinut, pentru 24 de ore, de catre procurorii Parchetului. Este acuzat de trafic de influenta, dare de mita, si in acelasi timp exista suspiciunea ca ar fi luat mita pentru Bacalaureat.

BAC 2014 Directorul Colegiului Tehnic Andrei Saguna din Oradea, retinut de procurori dupa ce ar fi primit 5.000 de euro mita

Directorul Colegiului Tehnic Andrei Saguna din Oradea, Razvan Vonea, a fost retinut de procurorii Parchetului Bihor, fiind acuzat ca ar fi primit mita ca sa ajute un elev sa promoveze bacalaureatul, surse apropiate anchetei afirmand ca suma ar fi fost 5. 000 de euro, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )