Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prima Doamna a Romaniei a pierdut procesul cu statul privind recuperarea drepturile salariale

B1 B1,
Prima Doamna a Romaniei a pierdut procesul cu statul privind recuperarea drepturile salariale

Cererea formulata de Carmen Iohannis si de alti 10 colegi de-ai ei, profesori la Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu, privind drepturile salariale aferente perioadei 2008 2011, a fost respinsa de Tribunalul Sibiu,. continuă pe B1

Profesoara Carmen Iohannis a pierdut procesul cu statul prin care isi cerea drepturile salariale

Prima doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a pierdut procesul in care isi cerea, alaturi de alte zece cadre didactice, drepturile salariale. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Sibiu au respins actiunea acesteia impotriva Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu, Consiliului Local Sibiu si Colegiului National Gheorghe Lazar Sibiu. Decizia nu este definitiva.

Sotia presedintelui Iohannis a pierdut procesul cu statul roman. Ce a decis instanta

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Iohannis, a pierdut procesul intentat statului roman pentru recuperarea drepturile salariale aferente perioadei 2008-2011.

Carmen Iohannis a pierdut procesul intentat statului pentru a-si recupera banii din salariu taiati de Guvernul Boc

Carmen Iohannis a pierdut procesul intentat statului pentru a-si recupera banii din salariu taiati de Guvernul Boc. Instanta a respins cererea formulata de prima doamna si de mai multi profesori de la liceul.

Klaus Iohannis: Prima Doamna exista, e sotia mea, Carmen. Dar nu cred ca trebuie institutionalizata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Prima Doamna nu trebuie institutionalizata. Intrebat de un ziarist in conferinta de presa daca a luat o decizie in privinta institutiei Primei Doamne, Iohannis a spus zambind ca prima doamna exista, e sotia mea, Carmen, dar a adaugat ca nu cred ca trebuie instituionalizata.

Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group: ce despagubiri trebuie sa plateasca actorul

Actorul Mihai Bendeac a pierdut procesul cu Antena Group si trebuie sa plateasca trustului media despagubiri de 3. 000 de euro, insa decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu apel, potrivit Paginademedia. ro.

DNA a pierdut procesul cu fostul primar din Sacele, Vasile Lata

Fostul primar din Sacele, Vasile Lata, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie intr-un al treilea dosar, in care este acuzat ca ar fi favorizat interesele financiare ale unei societati comerciale din Brasov intr-un contract privind repararea unor drumuri.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )