Libnet.ro
UNICEF

15:00

Prima emisiune concurs din lume dedicata scriitorilor, Masterpiece, a fost lansata in Italia

B1 B1,
Prima emisiune concurs din lume dedicata scriitorilor, Masterpiece, a fost lansata in Italia

Masterpiece, o emisiune-concurs dedicata talentelor literare, difuzata de postul de televiziune italian RAI3, este primul reality show dedicat literaturii din lume. Castigatorul acestui concurs va fi premiat la. continuă pe B1

Cele mai chic si mici hoteluri din lume

Riad 9 din Fez Maroc), The Oyster Inn din Waiheke Noua Zeelanda) si Plus One din Berlin Germania) sunt doar cateva dintre cele mai chic si mai micute hoteluri din lume, conform cntraveller. com!.

Indonezia: Unul din cei mai periculosi vulcani din lume a erupt.

Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a intrat in eruptie luni, in Indonezia, iar altul continua sa emita coloane de cenusa care atingeau pana la opt kilometri altitudine, au anuntat surse oficiale, conform Mediafax. Vulcanul Merapi, pe Insula Java centru), care a provocat moartea a 350 de persoane la sfarsitul lui 2010, a intrat in eruptie luni dimineata, emitand o coloana de fum inalta de aproximativ doi kilometri, a anuntat Sutopo Purwo Nugroho, directorul Agentiei nationale .

Imaginile care arata scaderea alarmanta a zonelor impadurite din lume. Vedeti harta interactiva a despaduririlor

O harta interactiva realizata cu ajutorul Google Maps arata zonele dn lume in care au avut loc despaduriri intense si pe cele care au fost impadurite in perioada 2000-2012. Din pacate, zonele despadurite au.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )