Libnet.ro
UNICEF

22:15

Prima masura a noul sef ANCOM: si-a marit leafa la 10.000 euro pe luna

Adevărul Adevărul,
Prima masura a noul sef ANCOM: si-a marit leafa la 10.000 euro pe luna

Catalin Drula, deputat USR, a postat pe Facebook o imagine din care reies primele masuri luate de noul sef ANCOM, Adrian Dita: a trimis in Parlament, cu ajutorul PSD, un amendament prin care vrea sa-si mareasca salariu la aproximativ 10. 000 de euro lunar. Schimbarea vine la mai putin de o luna de la numirea sa in functie, asta dupa ce Guvernul a emis o ordonanta de urgenta pentru scoaterea presedintelui Iohannis de la numirea sefului ANCOM. continuă pe Adevărul

Prima masura a noului sef ANCOM: si-a marit leafa la 10.000 euro pe luna

Catalin Drula, deputat USR, a postat pe Facebook o imagine din care reies primele masuri luate de noul sef ANCOM, Adrian Dita: a trimis in Parlament, cu ajutorul PSD, un amendament prin care vrea sa-si mareasca salariu la aproximativ 10. 000 de euro lunar. Schimbarea vine la mai putin de o luna de la numirea sa in functie, asta dupa ce Guvernul a emis o ordonanta de urgenta pentru scoaterea presedintelui Iohannis de la numirea sefului ANCOM.

Oliver Heilmer va fi noul sef de design al MINI. Anterior a lucrat la interioarele masinilor BMW

Oliver Heilmer va fi noul sef de design al marcii britanice MINI, detinuta de BMW Group, incepand cu 1 septembrie 2017. Oliver Heilmer este in prezent presedinte al Designworks subsidiara a BMW Group in SUA) si anterior s-a ocupat de interioarele masinilor BMW, fiind prezent inclusiv in Romania pentru un eveniment de design dedicat anteriorului BMW Seria 5 aprilie 2010).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )