Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima numire facuta de Mihai Tudose. Pe cine a pus premierul in functie joi seara

Antena3 Antena3,
Prima numire facuta de Mihai Tudose. Pe cine a pus premierul in functie joi seara

Mihai Busuioc a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Totodata, Alexandru-Mihai Ghigiu a fost eliberat din functia. continuă pe Antena3

Prima declaratie a lui Mihai Tudose, dupa ce PSD l-a propus ca premier: Aveti o problema cu abtinerile din PSD

In prima lui declaratie dupa ce PSD l-a propus ca premier, Mihai Tudose a sustinut, luni, ca nu trebuie sa existe discutii pe tema acelor lideri PSD care s-au abtinut sa-l voteze.

Prima declaratie a lui Mihai Tudose, nominalizarea PSD la functia de premier

Prima declaratie a lui Mihai Tudose dupa ce a fost propus pentru functia de premier de catre coalitia PSD-ALDE face referire la nominalizarea sa. in contextul celor patru abtineri ale unor importanti.

UPDATE. Ministrul propus la Finante sustine ca declaratia privind desfiintarea Pilonului II de pensii a fost o eroare, dupa ce a fost contrazis de Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Premierul desemnat Mihai Tudose l-a contrazis, joi, in plenul Parlamntului, pe ministrul propus al Finantelor, pe tema desfiintarii Pilonului II de pensii.

UPDATE Misu Negritoiu, fostul presedinte ASF, despre premierul Mihai Tudose: L-am intalnit o singura data, intr-un avion de seara Iasi-Bucuresti. Mi s-a adresat ironic cu domnul Presedinte care nu prea trece pe la Parlament si in final sa-i fac nepoata d

Misu Negritoiu, revocat luna trecuta de la conducerea ASF de catre PSD dupa scandalul cu NN Pensii, povesteste pe Facebook ce i-ar fi spus Mihai Tudose intr-o intalnire in avion. 'Eu l-am intilnit o singura data, intr-in avion de seara Iasi-Bucuresti, cu ochii bulbucati, probabil dupa o chermeza cu organizatia locala de partid, cind mi s-a adresat ironic cu domnul Presedinte care nu prea trece pe la Parlament si in final sa-i fac nepoata director. Sa-l caut. Nu l-am cautat, drept pentru care m-a chemat in octombrie 2016 la audieri in faimoasa comisie pe care o conduceau. Predictibil, au votat sa-mi ceara demisia. Scurt si fara prea multe comentarii. Procedura de Balta Brailei, care a condus in final la revocare . Discutiile din acea sedinta merita revazute. Spun totul despre stilul si competenta omului, scrie Misu Negritoiu. UPDATE miercuri, 14:00) Misu Negritoiu a adus precizari suplimentare, miercuri, in legatura cu afirmatiile facute pe Facebook despre premierul Mihai Tudose: 'Este o realitate, nu este o gluma. Dar trebuie sa fiu consecvent ca nu este o declaratie publica. Si am refuzat sa fac o declaratie publica pentru cine m-a intrebat. Dar nici nu m-am gindit sa declansez o investigatie pe acest subiect. Da, imi asum ce am scris si da, am mai facut acest comentariu in privat, inclusiv cu colaboratori din ASF. 'Fostul presedinte ASF a dezaprobat marti faptul ca HotNews. ro a facut o stire din comentariul sau postat pe Facebook, un spatiu public potrivit deciziilor din justitia romana si cea europeana: 'Nu se face asta. Comentariul este pe un cont FB privat si publicarea lui avea nevoie de acordul meu. ', a spus Misu Negritoiu.

Premierul Mihai Tudose a ajuns la Guvern. Prima sedinta a noului cabinet va avea loc vineri, la pranz

Premierul Mihai Tudose a ajuns in jurul orei 20. 00 la sediul Executivului, fiind insotit de vicepremierul Marcel Ciolacu si de fostul secretar genaral al guvernului, Mihai Busuioc, relateaza News. ro. 00 Fostul premier Sorin Grindeanu a plecat de la Palatul Victoria.

Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Un interviu cu premierul desemnat Mihai Tudose, realizat de Adevarul in campania electorala, a fost difuzat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in interviu, Mihai Tudose vorbeste de planul.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

Cine este de fapt Mihai Tudose, noul premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

Cine este Mihai Tudose, noul premier desemnat al Romaniei - fisa biografica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

Cine este Mihai Tudose, propunerea PSD de premier: Conferentiar universitar la Academia SRI, are doctorat suspect de plagiat facut tot la SRI, demolat de raportul de evaluare al lui Darius Valcov

Mihai Tudose 50 de ani), propus de PSD ca premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, fiind unul dintre ministrii demolati de raportul de evaluare al lui Darius Valcov, cu zero realizari. El a mai fost ministru al economiei si in guvernul Ponta. A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii a SRI. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat. Tudose a fost suspectat in permanenta in interiorul partidului de legaturi cu SRI.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )