Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prima reactie a Carolinei Garcia, dupa ce a fost acuzata pe nedrept ca a jignit-o pe Irina Begu

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Carolinei Garcia, dupa ce a fost acuzata pe nedrept ca a jignit-o pe Irina Begu

Jucatoarea franceza de tenis Caroline Garcia a declarat, miercuri, ca nu a facut niciun comentariu jignitor la adresa Irinei Begu si a precizat ca si-a respectat intotdeauna adversarele. continuă pe Adevărul

Irina Begu, prima reactie la scandalul rasist de la Charleston

Irina Begu a avut o prima reactie la scandalul iscat in jurul afirmatiilor rasiste facute de fratuzoaica Caroline Garcia, in timpul meciului din primul tur la Charleston SUA, 6-4, 2-6, 7-6 pentru.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi in scandalul privind spionarea sa de catre fosti ofiteri de informatii israelieni: A fost o incercare nereusita de intimidare

A fost o incercare nereusita de intimidare - este prima reactie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in scandalul privind spionarea sa si posibile incercari de intimidare venite din partea unor fosti ofiteri de informatii israelieni, potrivit Digi 24.

Kovesi, prima reactie in cazul spionajului: Este o incercare nereusita de intimidare (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef DNA, a avut o prima reactie in scandalul de spionaj. Potrivit unor prime informatii, patru israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor, dar si pe.

Prima reactie a tenismenei Irinei Begu dupa ce frantuzoaica Garcia ar fi facut-o tiganca imputita

Begu a invins-o, luni seara, pe Caroline Garcia, scor 6-4, 2-6, 7-63). Conform publicatiei Bola Amarela, din Portugalia, Garcia a avut o reactie suburbana la adresa Irinei, spunand despre adversara ca este o tiganca imputita.

Prima reactie a jucatoarei de tenis Caroline Garcia in scandalul jignirilor pe care i le-ar fi adus Irinei Begu

Jucatoarea de tenis Caroline Garcia a publicat, miercuri, un raspuns oficial in privinta scandalului declansat de partida cu Irina Begu, castigata de catre Irina in turneul de la Charleston,.

Raspunsul oficial al jucatoarei de tenis Caroline Garcia dupa ce ar fi jignit-o pe Irina Begu

Jucatoarea de tenis Caroline Garcia a publicat, miercuri, un raspuns oficial in privinta scandalului declansat de partida cu Irina Begu, castigata de catre Irina in turneul de la Charleston, scor 6-4, 2-6, 7-6 3), si sustine ca nu a jignit-o pe romanca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )