Libnet.ro
UNICEF

19:31

Prima reactie a Iranului dupa ce au aparut informatii ca ar fi doborat avionul ucrainean

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Iranului dupa ce au aparut informatii ca ar fi doborat avionul ucrainean

Autoritatile din Iran au respins, joi, informatiile conform carora avionul de pasageri ucrainean ar fi fost doborat accidental de rachete antiaeriene lansate de armata iraniana. continuă pe Adevărul

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

Prima reactie a europenilor dupa atacul iranienilor asupra bazelor americane din Irak. Ce a transmis MAE roman

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a descris atacul de razbunare al Iranului asupra a doua baze din Irak unde stationeaza militari americani drept un alt exemplu de escaladare si amplificare a confruntarii, scrie AFP. Ministerul Roman de Externe a transmis ca atacul Iranului de azi poate deteriora grav situatia din zona.

Prima reactie a lui Donald Trup la atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak: Totul este bine! Avem cea mai puternica si cel mai bine echipata armata din lume, de departe!

Iranul a revendicat atacul care a vizat mai multe baze americane din Irak, anuntand ca este riposta pentru uciderea generalului Qasem Soleimani. O prima reactie a venitsi din partea presedintelui.

Ucraina ia in calcul ca o racheta ruseasca sa fi doborat avionul prabusit in Iran! Fragmente din armamentul folosit ar fi fost gasite langa locul tragediei

Autoritatile ucrainene vor analiza posibilitatea ca o racheta sa fi doborat avionul de pasageri care s-a prabusit in Iran, a declarat joi un oficial ucrainean, dar nu a exclus o serie de alte cauze pentru.

FRF, prima reactie in scandalul DIICOT: Sunt pure speculatii

Federatia Romana de Fotbal a venit cu o prima reactie dupa ce in spatiul public a venit informatia ca FRF este in centrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT. Institutia sustine ca sunt pure speculatii.

Noi informatii despre avionul prabusit miercuri la Teheran. Iranul sustine ca Boeing-ul ar fi luat foc si s-ar fi intors din drum inainte sa se loveasca de sol

Avionul Boeing 737 apartinand companiei ucrainene Ukraine International Airlines UIA) care s-a prabusit miercuri, la putin timp dupa decolare de pe aeroportul international de la Teheran, iar toate cele 176 de persoane de la bord au murit, a luat foc inainte sa se prabuseasca si s-a intors din drum, din cauza unor probleme, se arata intr-un raport preliminar prezentat joi de Organizatia Aviatiei Civile CAO) iraniene, relateaza AFP.

Medicul Mircea Beuran, prima reactie dupa demiterea de la Spitalul Floreasca: Decizia primita nu este una motivata

Medicul Mircea Beuran a fost demis luni din functia de sef de sectie in cadrul Spitalului Floreasca din Capitala, in urma cercetarii administrative care a fost declansata de conducerea spitalului, dupa ce o pacienta a luat foc si a murit.

Papa Francisc, reactie neasteptata dupa ce o calugarita i-a cerut un sarut: Promiti ca nu musti? - VIDEO viral

Papa Francisc i-a luat prin surprindere pe enoriasi, la o saptamana dupa ce a lovit cu palma mainile unei femei care il tragea violent de brat. De aceasta data, Papa Francisc a glumit cu o calugarita si chiar a sarutat-o pe obraz, facand-o sa-i promita ca nu il va musca in schimb.

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti, reactie dura dupa anuntul lui Orban privind alocatiile copiilor

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti, Iulian Cristache, a reactionat dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca nu exista bani pentru marirea alocatiilor pentru copii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )