Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prima reactie a lui Kerber dupa ce a devenit numarul unu mondial: A fost visul meu. Halep ar putea cadea pe sase

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Kerber dupa ce a devenit numarul unu mondial: A fost visul meu. Halep ar putea cadea pe sase

Jucatoarea de tenis Angelique Kerber, care a detronat-o pe americanca Serena Williams de la sefia WTA, a declarat ca mereu si-a dorit sa fie numarul 1 mondial. continuă pe Adevărul

Angelique Kerber, dupa ce a devenit numarul 1 WTA: Este incredibil, o zi mare pentru mine

Calificata in finala de la US Open, Angelique Kerber a mai primit o veste mare: va fi, incepand de luni, noul lider al clasamentului WTA, dupa ce Serena Williams a pierdut in semifinalele de la New York impotriva jucatoarei Karolina Pliskova. Este incredibil, o zi mare pentru mine, a punctat Angie.

Angelique Kerber i-a luat locul Serenei Williams in clasamentul WTA: Sa fiu numarul unu mondial a fost mereu un vis pentru mine

Jucatoarea germana Angelique Kerber a declarat, vineri, ca a visat intotdeauna sa ajunga numarul unui mondial, in tenisul profesionist feminin. Dorinta ei a fost indeplinita, dupa ce s-a calificat in finala turneului US Open, in timp ce jucatoarea americana Serena Williams a fost invinsa, joi, in semifinala.

Iubitul Crinei Matei si-a taiat urechile clapauge! Prima iesire in lume dupa operatia de micsorare a lobilor! (FOTO)

Crina Matei se poate mandri de acum inainte cu iubitul sau. Tanarul de 24 de ani a iesit pentru prima data in public dupa ce si-a facut operatia de micsorare a lobilor urechii si de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )