Libnet.ro
UNICEF

08:30

Angelique Kerber, dupa ce a devenit numarul 1 WTA: Este incredibil, o zi mare pentru mine

Hotnews Hotnews,
 Angelique Kerber, dupa ce a devenit numarul 1 WTA: Este incredibil, o zi mare pentru mine

Calificata in finala de la US Open, Angelique Kerber a mai primit o veste mare: va fi, incepand de luni, noul lider al clasamentului WTA, dupa ce Serena Williams a pierdut in semifinalele de la New York impotriva jucatoarei Karolina Pliskova. Este incredibil, o zi mare pentru mine, a punctat Angie. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Kerber dupa ce a devenit numarul unu mondial: A fost visul meu. Halep ar putea cadea pe sase

Jucatoarea de tenis Angelique Kerber, care a detronat-o pe americanca Serena Williams de la sefia WTA, a declarat ca mereu si-a dorit sa fie numarul 1 mondial.

Angelique Kerber este noua lidera mondiala in tenisul feminin. Simona Halep la mana finalei de la US Open

Dupa 186 de saptamani consecutive pe prima pozitie a clasamentului mondial, jucatoarea Serena Williams a fost detronata de Angelique Kerber dupa ratarea calificarii in finala de la US Open.

Angelique Kerber i-a luat locul Serenei Williams in clasamentul WTA: Sa fiu numarul unu mondial a fost mereu un vis pentru mine

Jucatoarea germana Angelique Kerber a declarat, vineri, ca a visat intotdeauna sa ajunga numarul unui mondial, in tenisul profesionist feminin. Dorinta ei a fost indeplinita, dupa ce s-a calificat in finala turneului US Open, in timp ce jucatoarea americana Serena Williams a fost invinsa, joi, in semifinala.

US Open: Angelique Kerber, prima semifinalista

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, cap de serie numarul 2, este prima semifinalista la US Open, dupa ce a trecut de italianca Roberta Vinci, a saptea favorita, scor 7-5, 6-0, informeaza News. ro.

FOTOGRAFIA ZILEI Angelique Kerber, noul lider al tenisului feminin

Dupa 186 de saptamani consecutive, tenisul de camp feminin are un nou lider, Angelique Kerber detronand-o pe Serena Williams. De-a lungul carierei, Angie a castigat noua turnee, fiind la un singur meci distanta de cel de-al zecelea titlu joaca finala de la US Open). Intra in material pentru a vedea o prezentare a noului numar unu din ierarhia WTA.

Angelique Kerber, prima semifinalista la US Open

Numarul doi mondial Angelique Kerber s-a calificat, marti seara, in semifinalele US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )