Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTOGRAFIA ZILEI Angelique Kerber, noul lider al tenisului feminin

Hotnews Hotnews,
 FOTOGRAFIA ZILEI Angelique Kerber, noul lider al tenisului feminin

Dupa 186 de saptamani consecutive, tenisul de camp feminin are un nou lider, Angelique Kerber detronand-o pe Serena Williams. De-a lungul carierei, Angie a castigat noua turnee, fiind la un singur meci distanta de cel de-al zecelea titlu joaca finala de la US Open). Intra in material pentru a vedea o prezentare a noului numar unu din ierarhia WTA. continuă pe Hotnews

Angelique Kerber, dupa ce a devenit numarul 1 WTA: Este incredibil, o zi mare pentru mine

Calificata in finala de la US Open, Angelique Kerber a mai primit o veste mare: va fi, incepand de luni, noul lider al clasamentului WTA, dupa ce Serena Williams a pierdut in semifinalele de la New York impotriva jucatoarei Karolina Pliskova. Este incredibil, o zi mare pentru mine, a punctat Angie.

Angelique Kerber este noua lidera mondiala in tenisul feminin. Simona Halep la mana finalei de la US Open

Dupa 186 de saptamani consecutive pe prima pozitie a clasamentului mondial, jucatoarea Serena Williams a fost detronata de Angelique Kerber dupa ratarea calificarii in finala de la US Open.

Angelique Kerber i-a luat locul Serenei Williams in clasamentul WTA: Sa fiu numarul unu mondial a fost mereu un vis pentru mine

Jucatoarea germana Angelique Kerber a declarat, vineri, ca a visat intotdeauna sa ajunga numarul unui mondial, in tenisul profesionist feminin. Dorinta ei a fost indeplinita, dupa ce s-a calificat in finala turneului US Open, in timp ce jucatoarea americana Serena Williams a fost invinsa, joi, in semifinala.

Angelique Kerber, prima semifinalista la US Open

Numarul doi mondial Angelique Kerber s-a calificat, marti seara, in semifinalele US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

US Open: Angelique Kerber, prima semifinalista

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, cap de serie numarul 2, este prima semifinalista la US Open, dupa ce a trecut de italianca Roberta Vinci, a saptea favorita, scor 7-5, 6-0, informeaza News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2234 seconds )