Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prima reactie a lui Ponta dupa comunicatul MAE rus privind Moldova: Daca ma critica Rusia, nu e de rau

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Ponta dupa comunicatul MAE rus privind Moldova: Daca ma critica Rusia, nu e de rau

Premierul Victor Ponta a transmis ca se va pronunta la Guvern legat de reactia Ministerului rus de Externe privind declaratiile sale de la Alba Iulia, adaugand in acelasi timp, zambind, ca, daca este criticat de Rusia, nu e de rau. continuă pe Adevărul

UPDATE Reactia lui Ponta dupa comunicatul MAE rus privind Moldova: Ma bucur cand sunt criticat de la Moscova pentru ca imi doresc ca Moldova sa fie in Uniunea Europeana pana in 2018-2019

Premierul Victor Ponta a transmis ca se va pronunta la Guvern legat de reactia Ministerului rus de Externe privind declaratiile sale de la Alba Iulia, adaugand in acelasi timp, zambind, ca, daca este criticat de Rusia, nu e de rau, transmite Mediafax. UPDATE Ponta a revenit la Guvern cu o noua declaratie legata de criticile Ministerului rus de Extern, dand de inteles ca atunci cand a spus ca angajamentul sau este acela de a face marea unire a Romaniei se referea, de fapt, la integrarea Moldovei in Uniunea Europeana. Ma bucur cand sunt criticat de la Moscova pentru ca imi doresc ca Moldova sa fie in Uniunea Europeana pana in 2018-2019. Eu cred ca reunirea cu Moldova in cadrul Uniunii Europene este un obiectiv strategic pentru Guvernul Romaniei, asa incat asemenea critici e in regula daca le primesc, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Victor Ponta, dupa comunicatul MAE rus: Daca ma critica Rusia, nu e de rau

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu e de rau daca este criticat de rusi, aceasta fiind prima sa reactie dupa comunicatul transmis marti de Ministerul rus de Externe. Daca ma.

Ponta, dupa ce MAE rus a apreciat ca iresponsabila declaratia sa privind unirea R. Moldova cu Romania: Nu e de rau, daca ma critica Rusia

Dupa ce Ministerul de Externe al Rusiei a transmis ca declaratiile lui Victor Ponta privind unirea Romaniei cu R. Moldova sunt iresponsabile, premierul roman a spus ca daca este criticat de Rusia, nu e de rau, informeaza Mediafax.

VIDEO Monica Macovei il ironizeaza pe Victor Ponta dupa ce a adunat rosii cu un cutit in mana. Lectie de la un culegator: Porumbul cu ce il culege, cu secera?

Monica Macovei, candidat independent la presedintia Romaniei, a postat pe YouTube o inregistrare video in care discuta cu proprietarul unei mici afaceri cu legume si viziteaza serele in care ele cresc, ocazie cu care l-a ironizat pe Victor Ponta dupa ce premierul a pozat in ipostaza de culegator de rosii cu un cutit in mana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )