Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta, dupa comunicatul MAE rus: Daca ma critica Rusia, nu e de rau

B1 B1,
Victor Ponta, dupa comunicatul MAE rus: Daca ma critica Rusia, nu e de rau

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu e de rau daca este criticat de rusi, aceasta fiind prima sa reactie dupa comunicatul transmis marti de Ministerul rus de Externe. Daca ma. continuă pe B1

UPDATE Reactia lui Ponta dupa comunicatul MAE rus privind Moldova: Ma bucur cand sunt criticat de la Moscova pentru ca imi doresc ca Moldova sa fie in Uniunea Europeana pana in 2018-2019

Premierul Victor Ponta a transmis ca se va pronunta la Guvern legat de reactia Ministerului rus de Externe privind declaratiile sale de la Alba Iulia, adaugand in acelasi timp, zambind, ca, daca este criticat de Rusia, nu e de rau, transmite Mediafax. UPDATE Ponta a revenit la Guvern cu o noua declaratie legata de criticile Ministerului rus de Extern, dand de inteles ca atunci cand a spus ca angajamentul sau este acela de a face marea unire a Romaniei se referea, de fapt, la integrarea Moldovei in Uniunea Europeana. Ma bucur cand sunt criticat de la Moscova pentru ca imi doresc ca Moldova sa fie in Uniunea Europeana pana in 2018-2019. Eu cred ca reunirea cu Moldova in cadrul Uniunii Europene este un obiectiv strategic pentru Guvernul Romaniei, asa incat asemenea critici e in regula daca le primesc, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Prima reactie a lui Ponta dupa comunicatul MAE rus privind Moldova: Daca ma critica Rusia, nu e de rau

Premierul Victor Ponta a transmis ca se va pronunta la Guvern legat de reactia Ministerului rus de Externe privind declaratiile sale de la Alba Iulia, adaugand in acelasi timp, zambind, ca, daca este criticat de Rusia, nu e de rau.

Ponta, dupa ce MAE rus a apreciat ca iresponsabila declaratia sa privind unirea R. Moldova cu Romania: Nu e de rau, daca ma critica Rusia

Dupa ce Ministerul de Externe al Rusiei a transmis ca declaratiile lui Victor Ponta privind unirea Romaniei cu R. Moldova sunt iresponsabile, premierul roman a spus ca daca este criticat de Rusia, nu e de rau, informeaza Mediafax.

VIDEO Monica Macovei il ironizeaza pe Victor Ponta dupa ce a adunat rosii cu un cutit in mana. Lectie de la un culegator: Porumbul cu ce il culege, cu secera?

Monica Macovei, candidat independent la presedintia Romaniei, a postat pe YouTube o inregistrare video in care discuta cu proprietarul unei mici afaceri cu legume si viziteaza serele in care ele cresc, ocazie cu care l-a ironizat pe Victor Ponta dupa ce premierul a pozat in ipostaza de culegator de rosii cu un cutit in mana.

Deputatii ACL, dupa ce PSD a respins constituirea unei comisii parlamentare de ancheta privind ofiterul acoperit: Incepem sa avem convingerea ca afirmatiile presedintelui l-au vizat direct pe Victor Ponta

Deputatii Aliantei Crestin Liberale ACL) acuza, intr-un comunicat remis miercuri, ca PSD il acopera pe Victor Ponta prin respingerea initiativei ACL de a constitui o comisie de ancheta la Camera Deputatilor cu privire la declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale din acest an are calitatea de ofiter sub acoperire al unui serviciu de informatii. Daca initial doar am intuit teama generalizata a PSD ca acel ofiter acoperit de informatii ar putea fi candidatul Victor Ponta . ) incepem sa avem convingerea ca afirmatiile presedintelui l-au vizat direct pe Victor Ponta, se arata in comunicatul semnat de liderii grupurilor PDL si PNL din Camera Deputatilor, Tinel Gheorghe si George Scutaru.

Victor Ponta, catre ministrul Educatiei: Intr-o saptamana anuntati solutia in cazul claselor I si a II-a, chiar daca inseamna ca si anul acesta copiii sa invete dupa manualele vechi

Victor Ponta i-a transmis ministrului Educatiei, Remus Pricopie, la inceputul sedintei de guvern ca trebuie sa gaseasca pana la inceputul saptamanii viitoare o solutie in ceea ce priveste manualele pentru clasele I si a II-a. Pana saptamana viitoare trebuie sa gasiti solutia, chiar si temporara, a spus premierul. Acesta a declarat ca, in cazul in care procedurile aferente licitatiei nu se incheie pana saptamana viitoare, trebuie gasita o solutie, chiar daca asta inseamna ca si anul acesta copiii sa invete dupa manualele vechi.

Rusia considera iresponsabile si inacceptabile speculatiile premierului Victor Ponta legate de o eventuala anexare a Moldovei

Rusia considera inacceptabile speculatiile premierului roman Victor Ponta legate de o eventuala anexare a Moldovei, a afirmat ministerul rus de Externe, intr-o declaratie citata de agentia ITAR-Tass.

Rusia: Afirmatiile lui Victor Ponta privind unirea cu Republica Moldova in 2018 sunt iresponsabile. UE sa reactioneze

Ministerul rus de Externe, Serghei Lavrov, considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cerand o reactie din partea Uniunii Europene, conform unui comunicat oficial citat de site-ul agentiei Itar-Tass.

Rusia: Afirmatiile lui Victor Ponta privind unirea cu Republica Moldova in 2018 sunt iresponsabile

Ministerul rus de Externe, Serghei Lavrov, considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cerand o reactie din partea Uniunii Europene, conform unui comunicat oficial citat de site-ul agentiei Itar-Tass.

UPDATE Victor Ponta: Nu stiu daca mai e vreun copil chiar si in clasa intai care sa nu aiba telefon cu internet

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, la deschiderea anului scolar, ca ideea de manual digital este cu adevarat o reforma care trebuie facuta, el spunand ca nu mai exista niciun elev care sa nu stie sa foloseasca o tableta, un telefon, un computer si, de altfel, ca nu crede ca mai exista un elev, chiar si de clasa intai, care sa nu aiba un telefon cu internet. Ponta a declarat ca decizia de schimbare a manualelor vechi si de digitalizare a acestora deranjeaza foarte multe interese, iar cei care o sa piarda bani au contestat procedura, acestia avand evident sprijinitori in politica si in mass-media.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )