Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rusia: Afirmatiile lui Victor Ponta privind unirea cu Republica Moldova in 2018 sunt iresponsabile

Adevărul Adevărul,
Rusia: Afirmatiile lui Victor Ponta privind unirea cu Republica Moldova in 2018 sunt iresponsabile

Ministerul rus de Externe, Serghei Lavrov, considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cerand o reactie din partea Uniunii Europene, conform unui comunicat oficial citat de site-ul agentiei Itar-Tass. continuă pe Adevărul

Rusia: Afirmatiile lui Victor Ponta privind unirea cu Republica Moldova in 2018 sunt iresponsabile. UE sa reactioneze

Ministerul rus de Externe, Serghei Lavrov, considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cerand o reactie din partea Uniunii Europene, conform unui comunicat oficial citat de site-ul agentiei Itar-Tass.

RUSIA: Declaratiile lui Ponta privind unirea cu Republica Moldova, IRESPONSABILE

Ministerul rus de Externe: Rusia este preocupata de afirmatiile premierului Victor Ponta privind viitorul Republicii Moldova, facute la o intalnire cu activisti ai Partidului Social-Democrat, la Alba Iulia.

Rusia considera iresponsabile afirmatiile lui Ponta privind unirea cu Republica Moldova, cerand reactia UE

Ministerul rus de Externe considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cerand o reactie din partea Uniunii.

Rusia considera iresponsabile afirmatiile lui Ponta privind unirea cu Republica Moldova si cere reactia UE

Ministerul rus de Externe considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania. Oficialul de la Kremlin a cerut o reactie di.

Rusia considera iresponsabile si inacceptabile speculatiile premierului Victor Ponta legate de o eventuala anexare a Moldovei

Rusia considera inacceptabile speculatiile premierului roman Victor Ponta legate de o eventuala anexare a Moldovei, a afirmat ministerul rus de Externe, intr-o declaratie citata de agentia ITAR-Tass.

Victor Ponta: Categoric, nu se poate intra la facultate fara Bacalaureat

Premierul Victor Ponta a respins, duminica, in mod categoric ideea privind admiterea la facultate fara Bacalaureat, scrie Agerpres. Prezent la inaugurarea unei gradinite in comuna Dumbraveni din judetul Suceava, el a declarat ca subiectul privind accesul la studii universitare fara diploma de bacalaureat i se pare o chestiune neserioasa.

Victor Ponta saluta aniversarea a trei ani de la adoptarea parteneriatului strategic cu SUA

Premierul Victor Ponta saluta aniversarea la 13 septembrie 2014 a trei ani de la adoptarea, la Washington, a Declaratiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI intre Romania si Statele Unite ale Americii, subliniind ca pe viitor Romania va ramane acelasi partener solid si de incredere.

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax.

Sondaj INSCOP: Mugur Isarescu, Victor Ponta si Klaus Iohannis, in topul increderii romanilor

Mugur Isarescu, Victor Ponta si Klaus Iohannis se plaseaza in topul increderii romanilor, releva un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda cotidianului Adevarul. Astfel, pe primul loc in topul increderii se afla in continuare Mugur Isarescu, cu 40,2% multa si foarte multa incredere fata de 41,2% in iulie). Victor Ponta isi pastreaza locul al doilea, cu 37,4% fata de 37,3% in iulie), urmat de Klaus Iohannis cu 34% fata de 35,9% in cercetarea din luna iulie), relateaza Agerpres.

FOTO Victor Ponta s-a sfatuit cu pastorii evanghelici din Suceava, la Biserica Penticostala Dumbraveni

Aflat intr-o vizita in judetul Suceava, premierul Victor Ponta a participat la o cununie religioasa oficiata la Biserica Penticostala Betel din comuna Dumbraveni. Dupa slujba, Ponta a avut o intalnire cu mai multi pastori ai bisericilor neoprotestante din judet.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )