Libnet.ro
UNICEF

10:30

RUSIA: Declaratiile lui Ponta privind unirea cu Republica Moldova, IRESPONSABILE

România Liberă România Liberă,
RUSIA: Declaratiile lui Ponta privind unirea cu Republica Moldova, IRESPONSABILE

Ministerul rus de Externe: Rusia este preocupata de afirmatiile premierului Victor Ponta privind viitorul Republicii Moldova, facute la o intalnire cu activisti ai Partidului Social-Democrat, la Alba Iulia. continuă pe România Liberă

Rusia: Afirmatiile lui Victor Ponta privind unirea cu Republica Moldova in 2018 sunt iresponsabile. UE sa reactioneze

Ministerul rus de Externe, Serghei Lavrov, considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cerand o reactie din partea Uniunii Europene, conform unui comunicat oficial citat de site-ul agentiei Itar-Tass.

Rusia: Afirmatiile lui Victor Ponta privind unirea cu Republica Moldova in 2018 sunt iresponsabile

Ministerul rus de Externe, Serghei Lavrov, considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cerand o reactie din partea Uniunii Europene, conform unui comunicat oficial citat de site-ul agentiei Itar-Tass.

Rusia considera iresponsabile afirmatiile lui Ponta privind unirea cu Republica Moldova, cerand reactia UE

Ministerul rus de Externe considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania, cerand o reactie din partea Uniunii.

Rusia considera iresponsabile afirmatiile lui Ponta privind unirea cu Republica Moldova si cere reactia UE

Ministerul rus de Externe considera iresponsabile si inacceptabile declaratiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu Romania. Oficialul de la Kremlin a cerut o reactie di.

Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia incepe sa aplice scenariul RAZBOIULUI HIBRID in Republica Moldova

Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa: Am vazut acest scenariu aplicat in Crimeea, iar acum in estul Ucrainei. incepem sa vedem acelasi scenariu in Republica Moldova si in Transnistria.

Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea .

Comandantul fortelor aliate din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, afirma Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa, scrie Mediafax.

Anunt important: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova! Vezi cui ii apartine declaratia

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea.

Philip Breedlove: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, afirma Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa.

Ce au de facut autoritatile din Republica Moldova pentrucrearea Zonei de comert liber cu UE

Moldova are sansa sa nu repete greselile altor state in procesul de apropiere de Uniunea Europeana. Asociatia pentru Politica Externa APE) a realizat un studiu privind experienta tarilor Visegrad Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria), cu lectii pe care Republica Moldova le poate invata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )