Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis, dupa alegerile locale

Antena3 Antena3,
Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis, dupa alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa scrutinul de duminica, din Romania si a explicat ca are de gand sa faca o analiza, dupa ce se intoarce din vizita oficiala pe care o . continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Este foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale

Klaus Iohannis, aflat in vizita la Luxemburg, le-a declarat ziaristilor romani ca o prima evaluare a alegerilor locale arata ca procesul democratic este solid si ireversibil in Romania, acesta a facut declaratii si in legatura cu alegerea pe functii de.

Reactia lui Iohannis dupa alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, la doua zile dupa scrutinul de duminica, ca este suparat pe PNL pentru rezultatul alegerilor. pana ajungem in tara , ne mai trec supararile, a spus seful statului.

Elena Udrea, dupa reactia lui Klaus Iohannis referitor la alegerile locale: Ma mir ca nu-i este rusine

Deputata Elena Udrea a declarat ca este surprinsa de prima reactie apresedintelui Klaus Iohannis dupa alegerile locale din 5 iunie. Aceasta ii transmite presedintelui ca ar trebuisa.

Victor Ponta, dupa alegerile locale: incepand de ieri nu mai avem guvern

Victor Ponta a declarat luni, in prima zi dupa alegerile locale, ca incepand de ieri duminica- n. red. ) nu mai avem guvern. incepand de ieri nu mai avem guvern. Da, de ieri nu.

Stelian Tanase, despre reactia lui Iohannis dupa alegeri: Trebuie taiat cordonul ombilical al PNL la Cotroceni

Jurnalistul Stelian Tanase a vorbit despre reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa afisarea rezultatelor la alegerile locale, cu precadere despre afisarea unei dezamagiri a presedintelui fata de scorul.

Gorghiu si Blaga, primele reactii dupa alegerile locale: Cel mai bun scor al PNL de dupa Revolutie, fara precedent/ Niciun coleg nu ne-a cerut demisia/ Colegii nu vor congres

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au avut luni primele declaratii dupa anuntarea alegerilor locale in care au afirmat ca, in timp ce la Bucuresti rezultatul a fost unul dezamagit, in tara PNL a obtinut cel mai bun scor al sau de dupa 1990 si ca niciun coleg din partid nu le-a cerut demisia, de care nu se ascund. De asemenea, Gorghiu a precizat ca cel mai probabil nu va exista un Congres al partidului inainte de alegerile parlamentare.

Dupa alegerile locale, vin alegerile parlamentare 2016: cat de frecvent ne cautam alesii in Google

Inca asteptam rezultatele alegerilor locale 2016, dar tinem sa va reamintim ca, spre finalul acestui an, vom avea si alegeri parlamentare. Cat de mult ne pasa de senatorii si deputatii care au fost in functie pana acum? Potrivit unui studiu bazat pe cautarile din Google, nu foarte mult. Specialistii DWF. ro au realizat o analiza despre [].

Presedinte PSD, demisie dupa alegerile locale

Resedintele organizatiei municipale a PSD Suceava, senatorul Ovidiu Dontu, a demisionat din functie dupa ce candidatul partidului la Primaria Suceava, medicul Tiberius Bradatan, a pierdut alegerile in.

Alin Burcea, ANAT, dupa alegerile locale: Sunt foarte multe sate si orase care traiesc din turism si este important ca primarul sa inteleaga acest lucru

Alin Burcea, noul presedinte ANAT, sustine, dupa rezultatul alegerilor locale, ca un primar este extrem de important pentru industria turismului si spera ca in Bucuresti problematica turismului sa fie o prioritate pentru noul primar,.

Rezultatele BEC confirma! Bucurestiul, in rosu, culoarea PSD, dupa alegerile locale. Care sunt procentele pentru celelalte partide (VIDEO)

Bucurestiul este in totalitate rosu, culoarea PSD, dupa alegeri. Gabriela Firea a obtinut procentajul de 45,5% la scrutin, fiind urmata de Nicusor Dan, USB, cu 27, 5%, si de liberalul Catalin Predoiu, cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )