Libnet.ro
UNICEF

08:30

Stelian Tanase, despre reactia lui Iohannis dupa alegeri: Trebuie taiat cordonul ombilical al PNL la Cotroceni

B1 B1,
Stelian Tanase, despre reactia lui Iohannis dupa alegeri: Trebuie taiat cordonul ombilical al PNL la Cotroceni

Jurnalistul Stelian Tanase a vorbit despre reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa afisarea rezultatelor la alegerile locale, cu precadere despre afisarea unei dezamagiri a presedintelui fata de scorul. continuă pe B1

Reactia lui Iohannis dupa alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, la doua zile dupa scrutinul de duminica, ca este suparat pe PNL pentru rezultatul alegerilor. pana ajungem in tara , ne mai trec supararile, a spus seful statului.

Elena Udrea, despre reactia PNL dupa rezultatele la locale: Este vina lor ca executa ce le cere Johannis!

Deputatul Elena Udrea a scris intr-o postare de pe pagina oficiala de Facebook cateva cuvinte despre reactia Partidului National Liberal dupa rezultatele la alegerile locale. Aceasta se refera la.

Actual de Cluj: Circ fara seaman dupa alegeri la Cluj. O primarita PSD, acuzata ca a dansat noaptea pe manele la poarta contracandidatei sale

Primarita din Chinteni, Lucia Suciu PSD) s-ar fi dus cu sustinatorii sai la poarta contracandidatei sale, Maria Manu, si ar fi inceput sa danseze pe ritmuri de manele dupa anuntarea rezultatelor, scrie Actualdecluj. Publicatia semnaleaza filmuletul postat pe Facebook de fiica contracandidatei Maria Manu, care a filmat imagini cu primarita dansand, dupa ce aceasta a reusit sa castige al patrulea mandat. Fiica contracandidatei sustine, in plus, ca primarita era acompaniata de sotia sefului de post care se manifesta ostentativ in fata casei. UPDATE: Primarita din Chinteni, Lucia Suciu: Este o traditie, in Chinteni, ca dupa alegeri sa facem un tur cu masinile. Cantam, bem o sampanie. Dar nu dansam pe manele. Oricum, silueta care se vede in imagine, nu sunt eu, cred ca se vede si dupa numarul de kilograme.

Ion Cristoiu, despre reactia presedintelui la rezultatele alegerilor: Asta spune totul despre nenorocirea pe care o reprezinta Iohannis pentru PNL

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit pe marginea primei reactii a presedintelui Klaus Iohannis cu privire la rezultatele alegerilor locale, in contextul in care acesta din urma este plecat intr-o.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa alegeri: Evident ca eu nu voi analiza rezultatele unui partid. Nu aceasta este treaba presedintelui. in continuare cred ca este o obligatie a mea sa insist pe importanta schimbarii clasei politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie dupa rezultatele de la alegerile locale. Seful statului a precizat ca va discuta despre rezultate dupa ce vor fi facute publice datele.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Dragnea, dupa ce PSD a castigat Primaria Capitalei

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa ce Gabriela Firea a reusit sa obtina Primaria Capitalei, ca partidul a aratat ca poate sa fie diferit fata de cum a fost in trecut.

Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis, dupa alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa scrutinul de duminica, din Romania si a explicat ca are de gand sa faca o analiza, dupa ce se intoarce din vizita oficiala pe care o .

Circ fara seaman dupa alegeri. O primarita PSD ar fi dansat noaptea pe manele la poarta contracandidatei sale (VIDEO)

Lupta pentru primarii capata conotatii din ce in ce mai ciudate. Cel putin asa pare, daca ar fi sa judecam dupa ultimele imagini postate de jurnalistii de la actualdecluj. ro, imagini care o.

Contre in direct dupa alegeri! Ponta: Moare fostul presedinte de ciuda. Basescu: Mai ramai, Victoras draga. Ai fugit. Esti un pisicut

Vechii adversari, fostul presedinte Traian Basescu si fostul premier Victor Ponta s-au confruntat in direct, la scurt timp dupa afisarea rezultatelor partiale la alegerile locale. E meritul candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )