Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de la Toronto

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 WTA, a vorbit dupa victoria cu Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4. A fost exact ca o finala acest meci. A jucat foarte bine, insa si eu am dat totul azi. Am incercat sa o fac sa. continuă pe Antena3

Simonei Halep, adversara puternica, la Toronto

Jucatoarea sarba de tenis Jelena Jankovici Serbia), locul 23 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Toronto Canada) si o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia.

Prima reactie a lui Nicolae dupa ce a fost exclus din succesiunea Familiei Regale: Decizia este binevenita pentru mine

Fostul principe Nicolae a transmis prima reactia dupa ce bunicul sau, Regele Mihai, i-a retras titlul de Principe al Romaniei.

Zile de COSMAR la WTA Toronto: Rivalele Simonei Halep, eliminate una dupa alta! Vezi rezultatele SURPRIZA

Turneul WTA de la Toronto a avut doua zile de cosmar pentru principalele favorite, dupa ce jucatoare ca Petra Kvitova sau Caroline Wozniacki au fost eliminate inca de la primele meciuri. Nu mai putin de 9 favorite au parasit turneul inainte de optimi.

Prima reactie a lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, dupa ce a fost exclus din succesiunea la tron: Pozitia de Principe al Romaniei si prezenta in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei impun un mod de a-mi conduce viata pe care gasesc dificil sa il acce

Duminica, 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai I, bunicul meu, a luat decizia de a-mi retrage titlul de Principe al Romaniei si locul in Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Aceasta decizie, pe care mi-o asum, vine in urma unei perioade in care am reflectat la viitorul tarii si Casei noastre, precum si la rolul pe care eu il pot avea in propasirea lor, sustine Nicolae Mihai Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai, caruia acesta a anuntat ieri ca i-a retras titlul de Principe si pe care l-a exclus din linia de succesiune la tron. Acesta este primul mesaj public facut de fostul principe Nicolae, dupa decizia Regelui Mihai. Citeste in articol Declaratia integrala a fostului principe Nicolae, astazi Nicolae Mihai Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )