Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima temperatura negativa din aceasta toamna, de minus un grad Celsius, la Miercurea Ciuc

Adevărul Adevărul,
Prima temperatura negativa din aceasta toamna, de minus un grad Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus un grad Celsius, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, fiind prima valoare negativa din aceasta toamna. continuă pe Adevărul

Prima temperatura negativa din aceasta toamna: Minus un grad Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus un grad Celsius, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, fiind prima valoare negativa din aceasta toamna.

Prima TEMPERATURA negativa din aceasta toamna: Minus un grad Celsius, la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus un grad Celsius, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, fiind prima valoare negativa din aceasta toamna. Meteorologul de serviciu de la Statia Miercurea Ciuc, Lajos Krisztina, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca minina de minus un grad Celsius s-a inregistrat in jurul orei 7. 00, fiind cea mai scazuta temperatura din actualul sezon. Astazi de dimineata am inregistrat, la statia meteo Miercurea Ciuc, minus un grad Celsius. Este .

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus un grad Celsius la Miercurea Ciuc

Prima valoare negativa in termometre in aceasta toamna s-a inregistrat, sambata, la Mercurea Ciuc, temperatura fiind de minus un grad Celsius. Aceasta minima s-a inregistrat dimineata, in jurul orei 07:00,.

Temperaturile au scazut sub limita inghetului. Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta toamna in tara, minus 0,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, citat de Mediafax. La Miercurea Ciuc s-a inregistrat.

Prima ninsoare din aceasta toamna. La Hunedoara au cazut primii fulgi de nea

Prima ninsoare din actualul sezon de toamna-iarna a cazut in Masivul Retezat, la peste 2. 000 de metri altitudine, in zona lacurilor glaciare Zanoaga si Bucura, dupa ce temperaturile au scazut foarte mult pe.

Sute de yoghini s-au prins in ultima spirala din aceasta vara, la Costinesti

Cateva sute de yoghini din toate colturile tarii dar si din strainatate s-au reunit la ultima spirala yang din aceasta vara, la tabara MISA de la Costinesti. Oamenii s-au prins de maini si au intrat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )