Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus un grad Celsius la Miercurea Ciuc

B1 B1,
Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus un grad Celsius la Miercurea Ciuc

Prima valoare negativa in termometre in aceasta toamna s-a inregistrat, sambata, la Mercurea Ciuc, temperatura fiind de minus un grad Celsius. Aceasta minima s-a inregistrat dimineata, in jurul orei 07:00,. continuă pe B1

Temperaturile au scazut sub limita inghetului. Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta toamna in tara, minus 0,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, citat de Mediafax. La Miercurea Ciuc s-a inregistrat.

Prima TEMPERATURA negativa din aceasta toamna: Minus un grad Celsius, la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus un grad Celsius, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, fiind prima valoare negativa din aceasta toamna. Meteorologul de serviciu de la Statia Miercurea Ciuc, Lajos Krisztina, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca minina de minus un grad Celsius s-a inregistrat in jurul orei 7. 00, fiind cea mai scazuta temperatura din actualul sezon. Astazi de dimineata am inregistrat, la statia meteo Miercurea Ciuc, minus un grad Celsius. Este .

Prima temperatura negativa din aceasta toamna: Minus un grad Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus un grad Celsius, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, fiind prima valoare negativa din aceasta toamna.

Prima temperatura negativa din aceasta toamna, de minus un grad Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus un grad Celsius, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, fiind prima valoare negativa din aceasta toamna.

Era cea mai frumoasa fata din oras, dar toata lumea isi bate joc de ea acum. Ce detaliu i-a scapat din aceasta poza

Prietenii spun ca ea era cea mai frumoasa tanara din oras. Era indragita de toti si avea o multime de amici. insa acum toti prietenii rad de ea din cauza acestei fotografii pe care a postat-o pe.

August - cea mai buna luna din ultimii doi ani pentru companiile din zona euro

August a fost, pentru afacerile din zona euro, cea mai buna luna din ultimii doi ani, comenzile avansand pentru prima data de la jumatatea anului 2011, potrivit unor date statistice ale Eurostat, citate de presa internationala.

Sobolewski vrea la BVB cea mai mare parte din oferta Romgaz

Oferta de listare a Romgaz trebuie sa fie structurata astfel incat cea mai mare parte sa fie reprezentata de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti si numai o mica parte sa fie structurata in GDR-uri global depository receipts) la Londra. Acesta este mesajul transmis de Ludwik Sobolewski, care a avut, ieri, prima sa conferinta de presa in calitate de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

Prima ninsoare din aceasta toamna. La Hunedoara au cazut primii fulgi de nea

Prima ninsoare din actualul sezon de toamna-iarna a cazut in Masivul Retezat, la peste 2. 000 de metri altitudine, in zona lacurilor glaciare Zanoaga si Bucura, dupa ce temperaturile au scazut foarte mult pe.

Peste 6.000 de locuri cu taxa sunt vacante la cea mai mare universitate din Transilvania

Tinerii care vor sa fie studenti la cea mai mare universitate din Transilvania, UBB, au la dispozitie 658 locuri bugetate si 6. 494 de locuri cu taxa.

Cea mai puternica tara din lume a luat DECIZIA. Iata ce spune DOCUMENTUL care poate schimba soarta lumii

Un nou proiect de rezolutie parlamentara, din care AFP a obtinut o copie, a fost elaborat marti de Senatul american pentru a-i permite lui Barack Obama sa lanseze atacuri militare in Siria timp de 60 de zile, cu o.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )