Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prima testare a biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima testare a biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori

Sistemul pentru introducerea biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori va fi testat in premiera azi, la Gara de Nord, urmand a fi efectuata pe un autobuz, pe un tren Sageata albastra si la statia de metrou Gara de Nord, informeaza surse de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Prima testare a biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori are loc sambata

Prima testare a sistemului pentru introducerea biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori va avea loc sambata, de la ora 13. 00, la Gara de Nord, urmand a fi efectuata pe un autobuz, pe un tren Sageata.

Prima testare a sistemului pentru introducerea biletelor unice RATB-Metrorex-CFR Calatori a avut loc sambata la Gara de Nord

Prima testare a biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori a avut loc sambata, la ora 13. 00, la Gara de Nord, si fost efectuata pe un autobuz, pe un tren Sageata albastra si la statia de metrou. Noi.

Astazi are loc prima testare a biletelor unice RATB-Metrorex- CFR. Vezi unde

Prima testare a sistemului pentru introducerea biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori va avea loc sambata, de la ora 13. 00, la Gara de Nord, urmand a fi efectuata pe un autobuz, pe un tren Sageata albastra si la statia de metrou.

Prima testare a sistemului de bilete unice RATB-Metrorex-CFR Calatori, sambata, la Gara de Nord

Prima testare a sistemului pentru introducerea biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori va avea loc sambata, de la ora 13. 00, la Gara de Nord, urmand a fi efectuata pe un autobuz, pe un tren Sageata albastra si la statia de metrou Gara de Nord, potrivit Mediafax. Vor fi introduse asadar in oferta tarifara noi titluri de calatorie ce vor putea fi utilizate, in prima etapa, la RATB si Metrorex, si ulterior si la SNTFC, pe inelul de cale ferata al Municipiului Bucuresti deservit de CFR Calatori.

Prima testare a sistemului de bilete unice RATB - Metrorex - CFR Calatori.

Prima testare a sistemului pentru introducerea biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori va avea loc sambata, de la ora 13. 00, la Gara de Nord, urmand a fi efectuata pe un autobuz, pe un tren Sageata albastra si la statia de metrou Gara de Nord, informeaza rtv. net. Reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti, Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), Metrorex si Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori SNTFC) CFR Calatori vor fi prezenti, de la ora 13. 00, la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )