Libnet.ro
UNICEF

14:30

Primar retinut de DNA din cauza tezei la matematica a fiului sau: Procurorii il ancheteaza pe primarul din Salcea pentru frauda la Evaluarea Nationala (VIDEO)

B1 B1,
Primar retinut de DNA din cauza tezei la matematica a fiului sau: Procurorii il ancheteaza pe primarul din Salcea pentru frauda la Evaluarea Nationala (VIDEO)

Retinut de procurorii DNA din cauza unei teze la matematica. S-a intamplat in localitatea Salcea din judetul Suceava. Primarul a fost calcat de anchetatori in urma unui scandal din vara. continuă pe B1

Cati bani a pierdut Samsung din cauza exploziilor Galaxy Note 7

Dupa aproximativ doua saptamani de cand am aflat de primul Galaxy Note 7 care a explodat, pierderile financiare ale Samsung din cauza acestui subiect devin publice. Lansarea Galaxy Note 7 se anunta a fi cea mai costisitoare din ultimii ani, iar investitiile nu se vor face in promovarea dispozitivului. Din cauza faptului ca tot mai [].

Pietele fluctueaza din cauza incertitudinilor legate de politicile monetare

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, din cauza temerilor legate de viitorul pietelor, in absenta unor masuri de stimulare economica.

Meci de Liga Campionilor abandonat din cauza conditiilor meteo vitrege

Partida dintre echipele Manchester City si Borussia Monchengladbach din prima etapa a Ligii Campionilor a fost suspendata din cauza conditiilor meteo vitrege.

Lewis Hamilton: As putea pierde titlul mondial din cauza starturilor slabe

Pilotul Lewis Hamilton Mercedes) a plecat in acest sezon de sapte ori de pe prima pozitie a grilei de start, insa a reusit doar trei victorii, in timp ce colegul sau Nico Rosberg a bifat patru succese, plecand de sase ori din pole-position. Hamilton se teme ca starturile sale slabe din acest sezon i-ar putea afecta sansele la castigarea titlului de campion mondial. In majoritatea cazurilor in care am plecat din pole position, am pierdut cursa din start, a spus britanicul, potrivit BBC.

Masina unui american a ars complet din cauza unui telefon lasat la incarcat

Un incident socant s-a petrecut pe o sosea din Florida. Masina unui american a ars complet dupa ce telefonul sau care statea la incarcat pe scaunul pasagerului a luat foc din senin, scrie.

Munca de mantuiala din bani publici: Centura de sud a Craiovei, demolata inainte de a fi folosita, din cauza gropilor

O parte din soseaua de centura de sud a Craiovei a fost demolata inainte de a fi folosita, din cauza gropilor, potrivit money. ro. in timp ce seful CNADNR da vina pe problemele de executie a soselei.

Alerta la Targu Mures din cauza viespilor gigant

Alerta la Targu Mures. O zona din apropierea municipiului este terorizata de viespile gigant, o specie care poate sa ajunga si la cinci centimentri, scrie stirileprotv. ro. Mai multe persoane care.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )