Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primaria Bucuresti: in mai putin de un an s-au demarat lucrarile reabilitare la 20 de cladiri in centrul orasului

B1 B1,
Primaria Bucuresti: in mai putin de un an s-au demarat lucrarile reabilitare la 20 de cladiri in centrul orasului

Primaria Capitalei anunta, printr-un comunicat de presa, ca s-au inregistrat progrese semnificative in domeniul consolidarilor, in ultimul an fiind demarate lucrari de reabilitare la 20 de cladiri din centrul. continuă pe B1

CUTREMUR in Romania! Este al doilea seism in mai putin de 24 de ore

Al doilea seism in mai putin de 24 de ore a zguduit Romania. Un seism cu magnitudinea 3 s-a produs, luni, in judetul Buzar la ora 15. Si azi-noapte INFP a inregistrat un seism, dar in zona Vrancea.

Lucruri mai putin stiute despre Regina Elisabeta: de ce nu are nevoie de permis de conducere si pasaport si care este echipa de fotbal preferata

In 2016, Regina Elisabeta a II-a 92 de ani) a devenit cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Este regina de mai mult de sase decenii si a fost martora multor evenimente si schimbari in intreaga lume.

Cum a reusit Kylie Jenner (20 de ani) sa construiasca o afacere de 900 milioane dolari in mai putin de 3 ani

Kylie Jenner conduce una dintre cele mai cunoscute companii de produse cosmetice, Kylie Cosmetics. A infiintat compania in urma cu doi ani, lansand doua produse de machiaj pentru buze de 29 dolari, un ruj si un creion, cu care a obtinut venituri de.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )