Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primaria Capitalei va amplasa o statuie a presedintelui american Ronald Reagan, in centrul orasului. Gabriela Firea: Reprezinta un simbol al democratiei, al respectarii drepturilor omului

România Liberă România Liberă,
Primaria Capitalei va amplasa o statuie a presedintelui american Ronald Reagan, in centrul orasului. Gabriela Firea: Reprezinta un simbol al democratiei, al respectarii drepturilor omului

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca o statuie a presedintelui american Ronald Reagan va fi realizata si amplasata intr-o zona centrala din Capitala. Potrivit primarului Capitalei, liderul american reprezinta un simbol al democratiei, al luptei impotriva comunismului, al respectarii drepturilor omului, al libertatii presei, dar si al economiei de piata. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea vrea sa amplaseze in centrul Capitalei o statuie a fostului presedinte american Ronald Reagan

Primarul Gabriela Firea vrea sa amplaseze intr-o zona din centrul Capitalei o statuie a lui Ronald Reagan, spunand ca a ales acest proiect pentru ca fostul presedinte american reprezinta un simbol al democratiei, al luptei impotriva comunismului si al respectarii drepturilor omului.

Dupa ce le-a rezolvat pe toate, Pupaza Roz vrea o statuie a lui Ronald Reagan in centrul Bucurestiului

Primaria Municipiului Bucuresti vrea sa amplaseze intr-o zona centrala a Capitalei o statuie a lui Ronald Reagan, presedinte american care a avut o contributie importanta la caderea.

Primaria Capitalei va amplasa in centru o statuie a lui Ronald Reagan

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca intentioneaza, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, realizarea si amplasarea intr-o zona centrala a Capitalei a statuii lui Ronald.

Gabriela Firea vrea o statuie a lui Ronald Reagan in centrul Bucurestiului

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca intentioneaza, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, realizarea si amplasarea intr-o zona centrala a Capitalei a statuii lui Ronald Reagan, presedintele american care o avut o contributie importanta la caderea comunismului, scrie Agerpres.

FOTO. Decorul de Paste din Piata Constitutiei, criticat pe retelele de socializare. Primaria Capitalei reactioneaza: Comentariile negative fac parte din corul declaratiilor politicianiste exprimate de opozitie. Decorul aduce in atentia publicului valorile

Primaria Capitalei a reactionat, duminica, dupa ce in spatiul public au aparut numeroase critici privind decoratiunile amplasate la Targul de Paste din Piata Constitutiei. Astfel, municipalitatea califica comentariile rautacioase de pe retelele de socializare o incercare a opozitiei de a prejudicia imaginea primarului Gabriela Firea si a institutiei pe care o conduce.

Primaria Capitalei: Comentariile negative la adresa Targului de Pasti din Piata Constitutiei - declaratii politicianiste ale opozitiei

Comentariile negative la adresa Targului de Paste organizat in Piata Constitutiei de catre Primaria Capitalei fac parte din corul declaratiilor politicianiste exprimate de catre opozitie, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei, citat de Agerpres. Reprezentantii PMB adauga ca decorul din Piata Constitutiei, care a facut obiectul unor comentarii rautacioase, este realizat de Dragos Buhagiar, scenograf de renume international, membru al Uniunii Artistilor Plastici si al UNITER.

Primaria Capitalei si Antena 3 va invita sa petreceti cu bucurie Sarbatorile pascale la mega-evenimentul Traditii si Flori de Sarbatori

Primaria Capitalei si Antena 3 va invita sa petreceti cu bucurie Sarbatorile pascale. in weendul Saptamanii Mari sunteti asteptati la o plimbare pe Calea Victoriei, care va deveni pietonala,.

Cel mai mare triumf al lui Donald Trump: Nominalizarea presedintelui american pentru functia de judecator la Curtea Suprema a fost a fost aprobata in Senat (FOTO)

Neil Gorsuch, nominalizarea lui Donald Trump pentru a ocupa functia vacanta de judecator la Curtea Suprema a Statelor Unite, a fost aprobata vineri in Senatul american cu 54 de voturi pentru si 45.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )