Libnet.ro
UNICEF

10:30

Primaria Capitalei cauta manager pentru Teatrul Mic

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei cauta manager pentru Teatrul Mic

Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza un concurs de management pentru Teatrul Mic, iar data limita pentru depunerea planurilor de management si a dosarelor de concurs de catre candidati este 7 iulie. continuă pe Adevărul

Se cauta manager pentru Teatrul Mic din Capitala

Primaria Capitalei organizeaza un concurs de management pentru Teatrul Mic, data limita pentru depunerea planurilor de management si a dosarelor de concurs de catre candidati fiind 7 iulie, ora 14.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a taiat zeci de tei de pe Soseaua Pantelimon

Zeci de tei de pe Soseaua Pantelimon din Capitala, intre Granitul si Sos. Morarilor, au fost taiati in ultimele luni de Primaria Capitalei pentru modernizarea arterei. Sub soarele verii, zona arata ca un desert. Desi in loc s-au plantat pui de platani, mai multi cetateni din cartierul Pantelimon sunt nemultumiti de decizia Primariei deoarece teii aveau 40-50 de ani, iar platanii mai au cel putin zece ani pana vor creste. Dan Trifu, presedintele Fundatiei Ecocivica, spune ca defrisarile s-au facut fara aviz. UPDATE Reprezentantii primariei capitalei spun ca largirea strazii, amenajarea locurilor de parcare si a pistelor pentru biciclete nu se puteau realiza fara taierea copacilor. Acestia spun ca vor replanta puiet de arbori pe ambele parti ale strazii.

Fost director din Primaria Capitalei, arestat pentru coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de.

Madalin Dumitru, de la Primaria Capitalei, arestat preventiv

Fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate .

Madalin Dumitru, fost sef in Primaria Capitalei, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 15 autoutilitare SH cu 220.000 de euro

Primaria Capitalei vrea sa dea aproximativ 220. 000 de euro pentru cumpararea a 15 vehicule utilitare, potrivit unui anunt de participare la licitatie publicat pe site-ul e-licitatie. ro.

Primaria Capitalei plateste 270.000 lei Penitenciarului Bucuresti Rahova pentru a face curatenie si a hrani maidanezii aflati in adaposturile municipalitatii

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) din cadrul Primariei Capitalei va plati aproximativ 270. 000 de lei Penitenciarului Bucuresti Rahova pentru servicii de curatenie si administrare de apa si hrana pentru cainii aflati in adaposturile municipalitatii de la Bragadiru, Mihailesti, Theodor Pallady si Oltenitei, potrivit Mediafax. Contractul se va desfasura timp de 8 luni, pana la sfarsitul anului 2014, si a fost atribuit in baza unei licitatii.

FOTOGALERIE Au trecut aproape 2 ani de la inaugurarea Pietei Universitatii, dar locul arata in continuare ca un desert. Primaria Capitalei nu si-a tinut promisiunea de a inverzi zona

La inaugurarea Pietei Universitatii, in toamna anului 2012, primarul Sorin Oprescu a promis ca va planta pomi si va aduce jardiniere in marea de piatra si beton din zona statuilor. Si in vara anului trecut, reprezentantii municipalitatii au spus ca vor inverzi aceasta zona. A mai trecut un an si nimic nu s-a intamplat, desi jardiniere cu arbori si flori sunt puse in tot Bucurestiul, chiar si acolo unde nu este nevoie. In timpul verii, fara niciun pic de verdeata, acest loc se transforma intr-un cuptor, insuportabil pentru cei care tranziteaza zona.

BNP Paribas Real Estate a numit unui nou Business Development Manager pentru Romania

Olga Melihov a fost numita Business Development Manager al BNP Paribas Real Estate pentru Romania, avand ca misiune dezvoltarea companiei pe piata din Romania si implementarea strategiei de crestere a acesteia, informeaza companie intr-un comunicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )