Libnet.ro
UNICEF

12:30

Se cauta manager pentru Teatrul Mic din Capitala

România Liberă România Liberă,
Se cauta manager pentru Teatrul Mic din Capitala

Primaria Capitalei organizeaza un concurs de management pentru Teatrul Mic, data limita pentru depunerea planurilor de management si a dosarelor de concurs de catre candidati fiind 7 iulie, ora 14. continuă pe România Liberă

Primaria Capitalei cauta manager pentru Teatrul Mic

Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza un concurs de management pentru Teatrul Mic, iar data limita pentru depunerea planurilor de management si a dosarelor de concurs de catre candidati este 7 iulie.

BNP Paribas Real Estate a numit unui nou Business Development Manager pentru Romania

Olga Melihov a fost numita Business Development Manager al BNP Paribas Real Estate pentru Romania, avand ca misiune dezvoltarea companiei pe piata din Romania si implementarea strategiei de crestere a acesteia, informeaza companie intr-un comunicat.

Ian Anderson, modest dar excentric! Ce cerinte au artistii de la Jethro Tull pentru concertul din capitala

Ian Anderson Jethro Tull) urmeaza sa sustina maine 20 iunie) un concert la Sala Palatului. Artistii vor sustine vineri cel de-al patrulea concert in Romania. Fanii vor putea asculta cele mai bune si mai cunoscute piese ale trupei botezate dupa un mare inventator si pionier al agriculturii - Jethro Tull. Pentru concertul ce se apropie, artistii au transmis organizatorilor cerintele. Printre acestea se gasesc si cateva solicitari modeste dar mai putin obisnuite: mancaruri iuti, smoothie-uri organice si masline verzi!.

O bucata de tavan dintr-un hipermarket din Capitala s-a prabusit

O bucata de tavan fals dintr-un salon de infrumusetare care functioneaza intr-un hipermarket din Sectorul 6 s-a prabusit, miercuri dimineata, fara sa existe persoane ranite .

Perchezitii la spitale din Capitala intr-un dosar de coruptie privind achizitii

Procurorii DNA fac perchezitii la 20 de adrese din Bucuresti, printre care si la spitale, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost savarsite de functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din.

Perchezitii la Ministerul Sanatatii si spitale din Capitala, intr-un dosar de coruptie privind achizitii

Procurorii DNA fac, luni, perchezitii la 20 de adrese din Bucuresti, printre care si la spitale, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost savarsite de functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe.

Perchezitii la Ministerul Sanatatii si spitale din Capitala, intr-un dosar de coruptie cu fonduri europene

Procurorii DNA fac, luni, perchezitii la 20 de adrese din Bucuresti, printre care si la spitale, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost savarsite de functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe.

Extremistii de la Jobbik militeaza pentru autonomia maghiarilor din Ucraina

Partidul ultranationalist ungar Jobbik a purtat discutii cu politicieni rusi in scopul obtinerii autonomiei pentru etnicii maghiari si ruteni si provincia ucraineana Transcarpatia, anunta liderul formatiunii, Gabor Vona, citat de MTI, informeaza Mediafax.

Oferta comuna Siemens si Mitsubishi: 7 mld. euro pentru preluarea activelor din energie ale Alstom

Siemens s-a asociat cu Mitsubishi pentru a prelua activele din energie ale Alstom contra unei oferte de 7 miliarde de euro. Propunerea depaseste o oferta a General Electric, grupul german incercand astfel sa obtina sprijinul board-ului grupului francez.

Afaceri in crestere pentru marii retaileri din tara

Anul 2013 a fost prosper, pentru cele mai importante lanturi de retail din tara noastra, in condiiile in care afacerile principalilor jucatori din piata au cunoscut noi salturi, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finante si analizate de ziarul nostru.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )