Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primaria Capitalei: NU au existat pagube sau probleme la retelele edilitare

Antena3 Antena3,
Primaria Capitalei: NU au existat pagube sau probleme la retelele edilitare

Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca in urma cutremurului de 5,5 grade pe scara Richter produs in noaptea de sambata spre duminica, in zona Vrancea, care a fost simtit si la Bucuresti, nu au fost. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei: NU au existat pagube sau probleme la retelele edilitare, in urma cutremurului

Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca in urma cutremurului de 5,5 grade pe scara Richter produs in noaptea de sambata spre duminica, in zona Vrancea, care a fost simtit si la Bucuresti, nu au fost.

Primaria Capitalei: in urma cutremurului nu s-au inregistrat pagube materiale sau probleme la retelele edilitare

Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca in urma cutremurului de 5,5 in zona Vrancea, care a fost simtit si la Bucuresti, nu au fost inregistrate pagube materiale si nici probleme la retelele edilitare.

Primaria Bucurestiului: Dupa cutremur nu au fost inregistrate probleme la retelele edilitare

Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca in urma cutremurului de 5,5 grade pe scara Richter produs in noaptea de sambata spre duminica, in zona Vrancea, care a fost simtit si la Bucuresti, nu au fost inregistrate pagube materiale si nici probleme la.

Seminar despre violenta fata de femei, organizat de Primaria Capitalei

Primaria Capitalei in parteneriat cu ascociatia ANAIS anunta organizarea unui seminar despre violenta fata de femei din Romania, prin care se vor discuta masuri prin care sa se reduca cazurile de violenta in familie.

Sedinta de urgenta la Primaria Capitalei. ...

Sedinta de urgenta a inceput la ora 8. 30, azi dimineata, a declarat viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, la Realitatea TV. Au participat toate structurile de conducere ale Bucurestiului, de la Politia Locala pana la utilitati publice. La dispeceratul de urgenta nu s-a raportat niciun incident dupa cutremur, a spus oficialul. Toate arterele orasului au fost verificate imediat dupa producerea seismului, a mai declarat viceprimarul, inca inainte de rasaritul soarelui stabilindu-se ca nu a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )