Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primaria Capitalei vrea sa isi faca un nou site pentru care este dispusa sa plateasca pana la 1 milion de euro

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei vrea sa isi faca un nou site pentru care este dispusa sa plateasca pana la 1 milion de euro

Primaria Capitalei vrea sa plateasca 1 milion de euro pentru noul site al institutiei, potrivit site-ului public de licitatii. Ofertele pot fi depuse pana pe 18 februarie 2015, castigatorul urmand a fi desemnat in baza unei licitatii publice care va stabili si pretul contractului. Noul site va contine informatii de prezentare a orasului, va oferi cetatenilor sa isi plateasca taxele si impozitele si sa depuna documente online si va avea un forum moderat de reprezentanti ai municipalitatii. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei plateste 4 milioane de lei pentru un nou site. Motivul: actualul portal al municipalitatii este invechit

Primaria Capitalei vrea sa dea aproape patru milioane de lei pentru serviciile unor specialisti care sa se ocupe de realizarea unui nou site al municipalitatii, potrivit unui anunt de participare la licitatie.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei va construi doua parcari supraetajate in spatele Soselei Iancului. Primaria sectorului 6 vrea sa faca inca trei parcari automate in 2015

Primaria Capitalei va face doua parcari supraetajate intre blocurile din spatele Soselei Iancului, pe strazile Dridu Georgescu si Stanescu Gheorghe, a declarat pentru HotNews. ro Ion Dedu, seful directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei. Cele doua parcari vor avea in total 250 de locuri. Si in sectorul sase al Capitalei, primaria de sector va face inca 6 parcari automate, de curand fiind incheiat un contract de 7 milioane lei pentru realizarea acestora.

Sorin Oprescu: Primaria Capitalei va incepe in luna martie mutarea in sediul din bulevardul Regina Elisabeta

Primaria Capitalei va incepe in luna martie mutarea in sediul din bulevardul Regina Elisabeta, a declarat marti primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu. Firma care detine turnul unde Primaria Capitalei isi desfasoara activitatea in prezent a cerut in instanta evacuarea institutiei inca de acum cateva luni.

Irina Columbeanu isi vrea parintii din nou impreuna!

Desi Monica Gabor si Irinel Columbeanu sunt deja de mai multi ani divortati, se pare ca micuta Irina nu a renuntat inca la visul de a-si vedea parintii din nou impreuna.

Cum a ajuns Antonia sa fie acuzata ca vrea sa faca bani de pe urma copilului ei

Antonia a fost acuzata de fani, in spatiul virtual, ca isi doreste sa faca bani de purma copilului ei nou nascut. Iata cum s-a ajuns la asemenea acuzatii! .

Oprescu: Primaria Capitalei se muta in martie in vechiul sediu, dar nu renunta la turnul de 14 etaje

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, marti, ca la sfarsitul lunii martie, municipalitatea va incepe mutarea in sediul vechi, aceasta urmand sa se faca treptat, pe masura ce constructorul.

Cercetatorii au descoperit un nou antibiotic pentru bacteriile rezistente la alte medicamente. Descoperirea ar putea deschide calea pentru o noua generatie de antibiotice

Un nou tip de antibiotic, numit Teixobactin, eficient inclusiv contra unor bacterii care au dezvoltat rezistenta la alte tratamente, a fost realizat de un colectiv de cercetatori din Germania si SUA, coordonat de profesorul Kim Lewis, de la Universitatea Northeastern din Boston. Studiul a fost publicat in revista Nature, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )