Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sorin Oprescu: Primaria Capitalei va incepe in luna martie mutarea in sediul din bulevardul Regina Elisabeta

Hotnews Hotnews,
 Sorin Oprescu: Primaria Capitalei va incepe in luna martie mutarea in sediul din bulevardul Regina Elisabeta

Primaria Capitalei va incepe in luna martie mutarea in sediul din bulevardul Regina Elisabeta, a declarat marti primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu. Firma care detine turnul unde Primaria Capitalei isi desfasoara activitatea in prezent a cerut in instanta evacuarea institutiei inca de acum cateva luni. continuă pe Hotnews

Oprescu: Primaria Capitalei se muta in martie in vechiul sediu, dar nu renunta la turnul de 14 etaje

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, marti, ca la sfarsitul lunii martie, municipalitatea va incepe mutarea in sediul vechi, aceasta urmand sa se faca treptat, pe masura ce constructorul.

Ce mari santiere in trafic ii asteapta pe bucuresteni in 2015: Primaria Capitalei incepe lucrarile la pasajul pietonal de la Piata Romana si pe strada Fabrica de Glucoza. Largirea strazii Prelungirea Ghencea, amanata pentru 2016

Primaria Capitalei va demara in 2015 doua mari proiecte de infrastructura - largirea strazii Fabrica de Glucoza la doua benzi pe sens si pasajul pietonal de la Piata Romana, a declarat pentru HotNews. ro Ion Dedu, sedul directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei. Daca utilitatea pasajului pietonal de la Piata Romana este pusa la indoiala de societatea civila si de anumiti profesionisti, largirea strazii Fabrica de Glucoza este o necesitate pentru preluarea traficului de pe autostrada A3, ce ar urma sa intre in Bucuresti in aprilie 2015, potrivit datelor oficiale. Cele doua proiecte insumeaza 165 milioane de lei. Lucrarile de largire a strazii Prelungirea Ghencea au fost amanate pentru 2016.

Sorin Oprescu: ELCEN a crescut pretul gigacaloriei cu 10%

Electrocentrale Bucuresti ELCEN) a crescut pretul gigacaloriei cu 10%, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

ELCEN a scumpit caldura pentru bucuresteni. Sorin Oprescu: Este o decizie nedreapta

ELCEN a crescut cu 10% pretul gigacaloriei pe care o livreaza bucurestenilor, fara sa anunte Primaria. Sorin Oprescu sustine ca decizia este una nedreapta si este indreptata impotriva bucurestenilor.

Primarul Sorin Oprescu arunca 5,6 milioane lei pe consultanta pentru Zoo Baneasa (VIDEO)

Bani aruncati pe studii aiurea. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ingroapa un milion si jumatate de euro pe consultanta pentru Zoo Baneasa. Edilul a cheltuit 5,6 milioane de lei, fara TVA, pe hartii si.

VIDEO Proiectul pistelor pentru biciclisti, modificat. Primaria Capitalei: Nu vor fi piste pe marile bulevarde

Dupa nenumarate proteste ale biciclistilor si zeci de scrisori deschise, Primaria Capitalei a anuntat ca urmeaza sa realizeze in jur de 100 de kilometri de piste pentru biciclisti pe strazile din Bucuresti. Initial proiectul prevedea amenajarea pistelor si pe marile bulevarde ale orasului, dar acum proiectul s-a modificat din nou, iar bicilistii vor putea sa circule doar pe strazile din spatele marilor bulevarde.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )