Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sorin Oprescu: ELCEN a crescut pretul gigacaloriei cu 10%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorin Oprescu: ELCEN a crescut pretul gigacaloriei cu 10%

Electrocentrale Bucuresti ELCEN) a crescut pretul gigacaloriei cu 10%, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Oprescu: Primaria Capitalei va incepe in luna martie mutarea in sediul din bulevardul Regina Elisabeta

Primaria Capitalei va incepe in luna martie mutarea in sediul din bulevardul Regina Elisabeta, a declarat marti primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu. Firma care detine turnul unde Primaria Capitalei isi desfasoara activitatea in prezent a cerut in instanta evacuarea institutiei inca de acum cateva luni.

Primarul Sorin Oprescu arunca 5,6 milioane lei pe consultanta pentru Zoo Baneasa (VIDEO)

Bani aruncati pe studii aiurea. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ingroapa un milion si jumatate de euro pe consultanta pentru Zoo Baneasa. Edilul a cheltuit 5,6 milioane de lei, fara TVA, pe hartii si.

ELCEN a scumpit caldura pentru bucuresteni. Sorin Oprescu: Este o decizie nedreapta

ELCEN a crescut cu 10% pretul gigacaloriei pe care o livreaza bucurestenilor, fara sa anunte Primaria. Sorin Oprescu sustine ca decizia este una nedreapta si este indreptata impotriva bucurestenilor.

Pretul gigacaloriei la Constanta este de 310 de lei

Pretul gigacaloriei la Constanta este de 310 lei, asa cum au decis consilierii locali la sfarsitul anului trecut, care l-au redus de la 358. Diferenta urmeaza sa fie suportata de municipalitate.

Pretul gigacaloriei ramane neschimbat la Cluj-Napoca 165 de lei

Gigacaloria costa la Cluj-Napoca 165 de lei pentru consumatorul final, pretul ramanand neschimbat in ultimii ani. O mare parte din costul gigacaloriei este subventionat de Primarie, Regia de Termoficare facturand 363 de lei. Pana la primavara, pretul ramane neschimbat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )