Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primaria Capitalei vrea sa modernizeze si sa consolideze Podul Mihai Bravu

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei vrea sa modernizeze si sa consolideze Podul Mihai Bravu

Primaria Municipiului Bucuresti vrea sa modernizeze si sa consolideze Podului Mihai Bravu peste raul Dambovita. Proiectul de hotarare va fi supus vineri votului consilierilor generali, iar daca acesta va fi aprobat, intreaga investitie se va ridica la suma de circa 5,39 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei vrea sa exproprieze 14 proprietati pentru largirea bulevardului Liviu Rebreanu intre bd. Nicolae Grigorescu si bd. 1 Decembrie 1918. Despagubirile se ridica la 1,6 milioane de euro

Primaria Capitalei vrea sa exproprieze 14 proprietati de pe bd. Liviu Rebreanu pentru largirea arterei intre bd. Nicolae Grigorescu si bd. 1 Decembrie 1918, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General ce va fi discutat de alesii locali in sedinta de vineri. Pentru cele 14 proprietati, ce insumeaza circa 4. 000 mp de teren si 547 mp de constructii, municipalitatea ar urma sa plateasca circa 1,6 milioane de euro 7,3 milioane lei).

Podul Mihai Bravu peste Dambovita ar putea fi cosolidat. Valoarea lucrarilor se ridica la 5,39 milioane de euro

Un proiect al Primariei Capitalei de consolidare si modernizare a podului Mihai Bravu peste raul Dambovita, aflat la intersectia dintre Splaiul Unirii si Soseaua Mihai Bravu, in valoare de peste 5,39 milioane.

Primaria Capitalei vrea sa modernize instalatiile de evacuare a apelor pluviale din patru pasaje. Investitia: Circa 8 milioane de euro

Municipalitatea ar putea sa plateasca circa opt milioane de euro pentru reabilitarea si modernizarea instalatiilor de evacuare a apelor pluviale din cinci pasaje subterane ale Bucurestiului, potrivit unui proiect de hotarare care va fi supus aprobarii consilierilor generali.

DNA face perchezitii la Primaria Capitalei

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac perchezitii, miercuri, la Primaria Capitalei, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit B1 tv ar fi vizati doi directori, Madalin Dumitru, directorul Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei si Ion Dedu, directorul Directiei de Transport din institutie. Vom reveni cu amanunte.

Perchezitii la Primaria Capitalei. Seful Directiei de Infrastructura, suspectat de fapte de coruptie

DNA face perchezitii la mai multe adrese din Bucuresti, intre care si la Primaria Capitalei. Conform unor surse judiciare citate de Mediafax, perchezitiile au loc intr-un dosar in care sunt vizate presupuse.

Perchezitii DNA la Primaria Capitalei: Este vizat un director al institutiei

ProcuroriiDirectiei Nationale Anticoruptie desfasoara, miercuri, mai multe perchezitii la Primaria Capitalei, relateazaB1 TV. Potrivit unor surse judiciare, directorul Directiei Infrastructura din.

Cine este Madalin Dumitru, seful Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei

Madalin Dumitru, seful Directiei Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, se afla in vizorul procurorilor DNA, pentru ca exista suspiciunea ca ar fi atribuit contracte preferentiale unor firme care se ocupa de realizarea lucrarilor de infrastructura. Acesta este director in Primaria Generala a Capitalei din 2008, odata cu instaurarea lui Sorin Oprescu in scaunul de primar general.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )