Libnet.ro
UNICEF

15:00

Primaria Sectorului 4 cere daune de 100 de milioane de euro in dosarul Colectiv

România Liberă România Liberă,
Primaria Sectorului 4 cere daune de 100 de milioane de euro in dosarul Colectiv

Primaria Sectorului 4 s-a constituit parte civila in dosarul Colectiv si cere daune de 100 de milioane de euro, pe motiv ca i-ar fi fost grav afectata imaginea. Pe de alta parte, incercarea lui Cristian Popescu Piedone de a reveni in fruntea institutiei ar putea fi stopata de instanta. Digi24 scrie ca Asociatia Colectiv pentru viitor a contestat candidatura acestuia la primaria sectorului 4. continuă pe România Liberă

Primaria Sectorului 4 cere daune de 100 de milioane de euro. Dosarul Colectiv, la un pas de a fi trimis in instanta

Primaria Sectorului 4 s-a constituit parte civila in dosarul Colectiv si cere daune de 100 de milioane de euro, pe motiv ca imaginea i-a fost prejudiciata. De altfel, procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat joi ca dosarul privind tragedia din Colectiv va fi trimis in instanta in aproximativ doua saptamani. in urma incendiului de pe 30 octombrie 2015, 64 de persoane si-au pierdut viata.

Familia arhitectei Anca Petrescu cere daune de 4 milioane de euro

Familia Ancai Petrescu se intalneste astazi in instanta cu medicii care au tratat-o pe mama lor si de la care cer despagubiri de 4 milioane de euro. Copiii arhitectei i-au actionat in.

Certificatul de urbanism pentru Marea Moschee, eliberat de Primaria Sectorului 1

Certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania intentioneaza sa o construiasca in Bucuresti, pe Bulevardul Expozitiei nr. 22-30, a fost eliberat, insa acest document nu da dreptul de construire, informeaza, joi, Primaria Sectorului 1.

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea care ar urma sa fie construita in Bucuresti: Certificatul este un pas obligatoriu pentru obtinerea autorizatiei de constructie (VIDEO)

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania ar urma sa o construiasca in Capitala, informeaza B1 TV, citand un.

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru viitoarea moschee din Bucuresti

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru zona in care ar urma sa fie construita marea moschee din Bucuresti.

Tun imobiliar de 4,2 milioane euro, dat Primariei Galati, sub umbrela CEDO

Primaria Galati se confrunta cu un jaf imobiliar fara precedent, urmand sa fie executata silit de zeci de imobile, pentru a fi acoperita suma de 4,2 milioane euro, valoarea daunelor pe care municipalitatea a fost obligata de instante sa le plateasca la doi galateni carora nu li s-au restituit 1,5 ha de teren extravilan.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Cristian Popescu Piedone a fost suspendat din.

Cristian Popescu-Piedone candideaza din nou la Primaria Sectorului 4 (VIDEO)

Cristian Popescu-Piedone si-a anuntat, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, desi spusese ca se retrage din viata publica dupa incendiul de la Colectiv. Acesta a postat deja pe pagina sa de Facebook.

INS: Deficitul comercial de 993,5 milioane de euro in primele doua luni, in crestere cu 428,4 milioane euro

Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) s-a ridicat, in primele doua luni din 2016, la 993,5 milioane euro, cu 428,4 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in perioada similara din 2015, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Deficit comercial de 993,5 milioane euro in primele doua luni

Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) s-a ridicat, in primele doua luni din 2016, la 993,5 milioane euro, cu 428,4 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in perioada similara din 2015, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS), remis, luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )