Libnet.ro
UNICEF

14:00

Primarul si 27 de functionari publici din Pascani, in vizorul DNA

România Liberă România Liberă,
Primarul si 27 de functionari publici din Pascani, in vizorul DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus inceperea actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 zile, fata de 28 de functionari publici din municipiul Pascani, intre care si primarul, informeaza un comunicat DNA remis redactiei. continuă pe România Liberă

Coruptie de provincie: 18 functionari publici, printre care si doi parlamentari, acuzati ca au favorizat firma primarului

18 functionari au fost pusi sub acuzare de procurorii DNA Iasi dupa ce ar fi sters din pix o datorie pe care firma actualului primar o avea catre bugetul local. Printre cei pusi sub acuzare se numara si doi actuali parlamentari.

Fostul primar din Pascani si alti 27 functionari, control judiciar pentru abuz in serviciu

Neculai Ratoi PSD), primarul Pascanilor pana in 2008 cand a fost ales consilier local, apoi deputat), a fost pus sub control judiciar de Directia Nationala Anticoruptie DNA) Iasi, alaturi de alti 27 de consilieri locali si functionari ai primariei, pentru abuz in serviciu si complicitate la aceeasi infractiune, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Mogulul PSD Neculai Ratoi de la Pascani, curentat de DNA laolalta cu toata primaria unde a condus cu mana de fier

18 functionari au fost pusi sub acuzare de procurorii DNA Iasi dupa ce ar fi sters din pix o datorie pe care firma actualului primar din localitatea Pascani o avea catre bugetul local. Printre cei pusi sub acuzare se numara si doi actuali parlamentari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )