Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primarul Andrei Chiliman s-a prezentat la DNA Ploiesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul Andrei Chiliman s-a prezentat la DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 14:22 Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, a venit, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti. * Soacra lui Vlad Moisescu, la DNA Ploiesti. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul Andrei Chiliman s-a prezentat la iCCJ

ACTUALIZARE 11:10 Soacra lui Vlad Moisescu, la DNA Ploiesti Flavia Ciocodescu, soacra fostului trezorier al PNL Vlad Moisescu, cercetat alaturi de primarul sectorului 1 Andrei Chiliman intr-o cauza conexata la dosarul Hertanu, a sosit miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti.

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

Andrei Chiliman s-a prezentat la Sectia 1 Politie

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat, luni dimineata, la Sectia 1 Politie din Capitala. Instanta suprema a decis ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar. Reporterul Antena 3, Maria.

Andrei Chiliman s-a prezentat la Politie pentru controlul judiciar:Cand o sa fie probe, mai discutam

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost luni la Sectia 1 Politie pentru controlul judiciar, el declarand, la iesire, ca nu are ce sa comenteze despre dosarul in care este urmarit pentru complicitate la trafic de influenta, pentru ca anchetatorii nu au probe impotriva sa, informeaza Mediafax.

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, la audieri la DNA Ploiesti

Andrei Chiliman, primarul suspendat al sectorului 1, a venit luni la sediul DNA Ploiesti, pentru noi audieri. Procurorii vor institui sechestru asigurator asupra averii acestuia.

Andrei Chiliman afla miercuri daca va fi arestat

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se va judeca o contestatie a DNA fata de decizia instantei de a-l lasa pe primar in libertate, in dosarul de coruptie.

Andrei Chiliman, fata in fata cu procurorii. Ce a declarat

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Ploiesti, insotit de avocatul sau.

Andrei Chiliman, aflat in control judiciar, s-a prezentat la sectia de politie: Nu sunt prieten cu Sebastian Ghita. Nu exista probe, cand o sa existe mai discutam (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, cercetat in control judiciar, s-a prezentat luni dimineata la sectia 1 de politie, informeaza B1 TV. Chiliman a venit sa semneze niste documente. Acesta a declarat, la.

Instanta Suprema judeca contestatia DNA la decizia de a nu-l aresta pe Andrei Chiliman

Instanta Suprema judeca astazi contestatia DNA la decizia de a nu-l aresta pe primarul sectorului 1 Andrei Chiliman. Edilul a fost retinut joi de procurorii DNA si este cercetat pentru constituire de grup.

UPDATE Sechestru pe averea lui Andrei Chiliman si a celorlalti din dosarul primarului de la sectorul 1 / Contract halucinant de 670 mil. euro intre soacra si sotia lui Vlad Moisescu. Acesta spune ca este vorba de o eroare materiala de denominare / Consil

UPDATE Consilierul local Ion Brad a respins acuzatiile care i se aduc si a catalogat drept inventii greu de inteles capetele de acuzare formulate de DNA in dosarul in care este cercetat alaturi de Andrei Chiliman, Ioana Costescu si Vlad Moisescu, adaugand ca Fratii Grimm ar fi invidiosi pe DNA. Potrivit unor surse judiciare, procurorii au descoperit un contract incheiat la notar prin care soacra lui Vlad Moisescu, implicat in dosarul lui Andrei Chiliman, a imprumutat-o pe sotia lui Moisescu cu 670 milioane de euro, contract apreciat de DNA ca fiind fictiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )