Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primarul Botosaniului a fost trimis in judecata. Catalin Flutur este acuzat de abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Primarul Botosaniului a fost trimis in judecata. Catalin Flutur este acuzat de abuz in serviciu

Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Edilul este acuzat de abuz in serviciu dupa o afacere dubioasa in ochii procurorilor cu terenul pe care se afla mall-ul din oras. Odata cu primarul au fost trimisi in judecata si trei sefi din Primarie, acuzati de complicitate. continuă pe Adevărul

Primarul Botosaniului, Catalin Flutur, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA Suceava l-au trimis in judecata pe Catalin Flutur, primar al municipiului Botosani, pentru abuz in serviciu. Comunicatul DNA: Procurorii din cadrul Directiei Nationale.

Primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani, a fost trimis astazi in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu in legatura cu incheierea si derularea unui contract de concesiune care avea ca obiect exploatarea unui teren pe care a fost construit ulterior un complex comercial multifunctional, prejudiciul ridicandu-se la peste 2 milioane de lei, potrivit unui comunicat al DNA.

Primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA Suceava l-au trimis in judecata pe Catalin Flutur, primar al municipiului Botosani, pentru abuz in serviciu, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Catalin Flutur trimis in judecatat de DNA intr-un dosar privind concesionarea unui teren al Primariei Botosani

DNA i-au trimis in judecata pe Catalin Flutur si pe alti patru angajati ai Primariei Botosani, edilul fiind acuzat de abuz in serviciu, informeaza un comunicat al Directiei Anticoruptie.

Afaceristul Dorin Marinescu Piticu, trimis in judecata pentru 25 de fapte, intre care initiere si constituirea unui grup infractional organizat

Dorin Marinescu, zis Piticu, a fost trimis in judecata pentru 25 de fapte, intre care savarsire, initiere si constituirea unui grup infractional organizat, impiedicarea organelor de control financiar de a intra in conditiile prevazute de lege, in sedii, incinte ori pe terenuri, in scopul efectuarii verificarilor financiare. Alte 11 persoane sunt judecate alaturi de afacerist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )