Libnet.ro
UNICEF

07:00

Primarul comunei Pades a fost retinut pentru 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Primarul comunei Pades a fost retinut pentru 24 de ore

Primarul comunei Pades, Mihaita Troaca, a fost retinut in urma cu putin timp pentru 24 de ore pentru evaziune fiscala in forma continuata. continuă pe Adevărul

Primarul comunei gorjene Pades, retinut pentru evaziune fiscala in forma continuata

Primarul comunei gorjene Pades a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore, de catre politisti din cadrul IPJ Gorj, fiind acuzat de evaziune fiscala in forma continuata, transmite Mediafax. Mihaita Troaca est.

Primarul unei comune din Gorj, retinut pentru evaziune fiscala

Mihaita Troaca, primarul comunei gorjene Pades si vicepresedinte al PDL Gorj a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore, de catre politisti, fiind acuzat de evaziune fiscala in forma continuata,informeaza Mediafax.

Cioban retinut pentru ca a vrut sa omoare un alt cioban

Un cioban a fost retinut pentru 24 de ore de catre politistii constanteni pentru ca a injunghiat un alt cioban. Barbatul este cercetat pentru tentativa de omor.

Un reactor de la Cernavoda a fost deconectat pentru remedierea unei defectiuni

Un reactor al centralei artomice de la Cernavoda a fost deconectat pentru remedierea unei defectiuni aparute la generatorul electric, a anuntat producatorul de electricitate Nuclearelectrica SNN).

Planul de actiune al Guvernului: Prezentarea proiectului de Cod Fiscal a fost amanata pentru noiembrie/ La nivelul ministerului Finantelor, a fost constituit un grup de lucru care organizeaza intalniri telefonice sau prin e-mail

Termenul de prezentare a proiectului privind rescrierea Codului Fiscal a fost amanat pentru luna noiembrie 2014, se arata intr-un document care prezinta calendarul de desfasurare a Planului de Actiune pentru implementarea unor masuri de buna guvernare in economie. In conditiile amanarii prezentarii proiectului de Cod Fiscal, intalnirile pe aceasta tema cu reprezentantii mediului de afaceri se organizeaza in momentul in care exista noi propuneri de modificare sau pentru a clarifica anumite elemente ramase in discutie, se mai precizeaza in documentul obtinut de HotNews. ro. Pe tema noului Cod Fiscal a fost constituit si un grup de lucru la nivelul Ministerului Finantelor, organizarea intalnirilor realizandu-se telefonic/e-mail.

O femeie a fost torturata pentru ca era sustinatoarea Kievului

O femeie a fost torturata si expusa in plin centrul al Donetk pentru ca era sustinatoarea Kievului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )