Libnet.ro
UNICEF

12:00

Primarul din Chisinau, Dorin Chirtoaca, si jurnalista Anisoara Loghin s-au cununat civil. Mireasa si-a cumparat rochia din Romania (FOTO)

B1 B1,
Primarul din Chisinau, Dorin Chirtoaca, si jurnalista Anisoara Loghin s-au cununat civil. Mireasa si-a cumparat rochia din Romania (FOTO)

Sarbatoare in Chisinau. Primarul Dorin Chirtoaca si jurnalista Anisoara Loghin si-au spus da in fata ofiterului starii civile, noteaza unimedia. info. Dupa cum a anuntat, Loghin a. continuă pe B1

Primarul municipiului Chisinau Dorin Chirtoaca s-a cununat civil. Cum arata mireasa

Nunta mare in capitala Republicii Moldova. Primarul municipiului Chisinau Dorin Chirtoaca si jurnalista Anisoara Loghin si-au spus DA astazi, in fata ofiterului starii.

Primarul din Vladeni, trimis in judecata, dupa ce s-a implicat chiar in organizarea frauduloasa a unor concursuri

Primarul din Vladeni, Targoviste, Catalin Marin, a fost trimis in judecata, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conflict de interese, abuz in serviciu si folosirea in orice mo.

Primarul din Baia Mare, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, trimis in judecata

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, dupa ce ar fi primit de la o persoana din conducerea CS Fotbal Club Municipal Baia Mare 70. 000 de lei pentru a sustine financiar clubul, a fost.

Dialog savuros intre primarul din Albota, judecator si directorul ziarului Atac de Arges: Mi-a spus ca nu are porc si daca ii dau unul, nu mai scrie de mine. Si i-am mai dat si trei masini de piatra, sa faca drumul sa poata duce porcul

Un dialog de-a dreptul savuros a avut loc miercuri la Judecatoria Pitesti intre primarul din Albota, Ion Dumitru, supranumit Ducele, judecator si Florin Paraschivescu, directorul ziarului.

Consilierii municipali vor supune la vot demiterea primarului de Chisinau

Consilierii municipali din partea PPEM, PSRM si PPPN preconizeaza ca la 11 iulie sa-l demita pe primarul de Chisinau, Dorin Chirtoaca. Anuntul a fost facut la TV 7, transmite IPN. Consilierii acuza edilul Capitalei de management defectuos, promovarea in functii pe criterii de partid sau de rudenie, fraudarea bugetului municipal.

Tanar din Chisinau, retinut pentru ca ar fi strans informatii militare in Ucraina in favoarea separatistilor din Lugansk

Un tanar de 28 de ani banuit ca ar fi asigurat mercenarii cu informatii necesare pentru a desfasura actiuni militare a fost retinut de Procuratura municipiului Chisinau. Mai mult, tanarul ar fi.

Primarul din comuna Vladeni, Dambovita, trimis in judecata pentru ca si-a angajat sotia la Primarie

Calin Marin, primarul comunei Vladeni din judetull Dambovita a fost trimis in judecata pentru aspectul savarsirii infractiunilor de conflict de interese, abuz in serviciu si folosirea in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, dupa ce, si-a angajat sosia in cadrul in cadrul compartimentului Stare Civila si Resurse Umane.

Primarul din Bistrita vrea sa scape veveritele de stres. Pe langa casuta de 4.000 de euro, le face acum si gard

Veveritele ii dau mari batai de cap primarului municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu. Dupa ce le-a facut casuta de 4. 000 de euro, acum edilul se gandeste sa mai ia din banii publici si pentru un gard, pentru a le scapa de stres pe micile vietati.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )