Libnet.ro
UNICEF

18:00

Primarul din Nana: Mi-ar placea sa o cunosc pe Ioana Basescu, poate la culesul graului

Adevărul Adevărul,
Primarul din Nana: Mi-ar placea sa o cunosc pe Ioana Basescu, poate la culesul graului

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, a declarat marti, la finalul audierilor din comisia parlamentara de ancheta, ca fiica presedintelui, Ioana Basescu, nu a trecut niciodata prin localitate, dar ca i-ar placea sa o vada la culescul graului. continuă pe Adevărul

Primarul din Nana, despre Ioana Basescu: Nu am cunoscut-o. Poate ne vedem la culesul graului

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, a declarat, la finalul audierii in comisia parlamentara de ancheta, ca nu a fost contactat niciodata de consilierul prezidential Adrian Radulescu si ca nu l-a interesat nici terenul achizitionat de Ioana Basescu,.

Primarul comunei Nana, audiat astazi in comisia parlamentara privind terenurile din Calarasi

Primarul din comuna Nana va fi audiat astazi de Comisia care ancheteaza modul in care Ioana Basescu a cumparat terenul din Calarasi, cu un credit de aproape 1 milion de euro. Pana acum, au dat explicatii in.

Primarul comunei Nana, audiat marti in comisia Calarasi.

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, va fi audiat marti in comisia parlamentara Calarasi, a anuntat presedintele comisiei, Eugen Nicolicea, conform Mediafax. Eugen Nicolicea a declarat, la finalul audierilor de luni, ca reprezentantii Oficiului de Cadastru si prefectul au fost supusi unui tir de intrebari din partea membrilor comisiei, in urma carora s-au cerut toate documentele necesare aflarii adevarului, in obiectivele pe care comisia de ancheta le are. Miercuri, vor fi audiati .

Apartament oferit de primarul din Botosani, prin tragere la sorti, elevilor de liceu care termina anul scolar cu cel putin media 9

Primarul din Botosani a pus la bataie un premiu special pentru elevii de liceu buni la invatatura. Ovidiu Portaciuc vrea sa organizeze o tombola pentru liceenii din oras care termina acest an scolar cu cel.

Primarul din Slobozia si angajati ai primariei suspectati de camatarie si santaj. Mai multe perchezitii au loc la locuintele acestora

Politistii de la IPJ Ialomita fac zece perchezitii, marti dimineata, la Primaria Slobozia si la locuintele unor persoane suspectate de santaj, camatarie, inselaciune, fals si uz de fals. Primarul din.

Primarul comunei Nana, audiat astazi de comisia parlamentara

Comisia parlamentara de ancheta privind terenurile familiei Basescu din comuna calaraseana Nana il va audia astazi pe primarul comunei, Gheorghe Dobre, iar maine pe reprezentan and tii Autorita and tii Na and tionale pentru Restituirea Proprieta and tii ANRP), a declarat, ieri, presedintele comisiei, Eugen Nicolicea, transmit surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )