Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primarul din Slobozia, urmarit penal pentru o autorizatie ilegala

România Liberă România Liberă,
Primarul din Slobozia, urmarit penal pentru o autorizatie ilegala

Primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, este urmarit penal de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slobozia, intrucat a eliberat o autorizatie de constructie a unei statii peco, fara a exista toate avizele favorabile necesare, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Dorin Cocos, urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, in dosarul Alinei Bica

Dorin Cocos este urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, in dosarul in care sunt cercetati Alina Bica, Alin Cocos, Adriean Videanu si Florian Mihailescu. Procurorii DNA urmeaza sa ceara astazi instantei supreme emiterea mandatelor de.

Dorin Cocos, urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita, intr-un NOU dosar. Mita de 16 mil euro pentru fostul sot al lui Udrea

Update 13. 10 -Se cere din nou arestarea lui Dorin Cocos, potrivit unui comunicat remis vineri de Directia Nationala Anticuroputie DNA), in acest caz fiind vorba de un nou dosar disjuns din cel al fostei sef.

Alexandru Stoica, primarul Slobozia este urmarit penal. Procurorii il acuza de fals intelectual

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slobozia au dispus astazi incepere urmarii penal pe numele lui Alexandru Stoica, primarul orasului Slobozia. Cercetarile o vizeaza pe Agripina Costea, secretarul municipiului si George Corneliu Marian, seful Serviciului Urbanism.

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar pentru instigare la delapidare si spalare de bani

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar in care procurorii Parchetului General il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, fapte care ar fi fost comise in perioada 2007-2008. Noul dosar a fost disjuns din cauza Petromservice in care omul de afaceri a fost condamnat pe fond la 6,2 ani de inchisoare.

Sorin Ovidiu Vintu, urmarit penal intr-un nou dosar

Sorin Ovidiu Vintu este urmarit penal intr-un nou dosar, in care procurorii Parchetului instantei supreme il acuza de instigare la delapidare si spalare de bani, relateaza Mediafax.

UPDATE. FOTO. UDREA, urmarita PENAL pentru spalare de bani in dosarul Microsoft si falsuri in declaratia de avere. Udrea: Cel mai bine este sa fie intrebat domnul Cocos

Elena Udrea este URMARITA PENAL pentru spalare de bani in dosarul Microsoft si pentru fals in declaratia de avere, conform DNA.

Primarul din Gheorgheni, pus sub control judiciar pentru abuz in serviciu si santaj

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos PCM), a fost pus sub control judiciar, marti seara, fiind acuzat de abuz in serviciu si santaj, dupa ce ar fi vandut un teren de pe malul Lacului Rosu, unei firme la care muni.

Harghita: Primarul din Gheorghieni, suspectat de abuz in serviciu si fals, a fost retinut pentru 24 de ore

Primarul din Gheorgheni, judetul Harghita, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Edilul este suspectat de abuz in serviciu si fals, dupa ce.

Primarul din Piatra Neamt, dus din inchisoare la spital

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care se afla in arest, in dosarul Microsot, a fost transportat de urgenta la spital, miercuri dimineata, conform B1 TV. Stire in curs de actualizare .

Primarul din Gheorgheni, pus sub control judiciar

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos PCM), acuzat de DNA de abuz in serviciu si santaj, a fost pus sub control judiciar, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )