Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primarul din Targu Mures vrea taxa pe inmormantare.

România Liberă România Liberă,
Primarul din Targu Mures vrea taxa pe inmormantare.

Primaria Targu Mures ar putea introduce o taxa de inmormantare, in valoare de 30 de lei, si ia in calcul majorarea altor tarife legate de funeralii, precum taxa de pastrare a sicriului. Viceprimarul PNL din Targu Mures, Ionela Ciotlaus, a prezentat, luni, propunerile de taxe si impozite pe anul 2014. Pe langa taxa de inmormantare, primarul din Targu Mures a propus majorarea taxei de pastrare a sicriului - in cele trei zile cat sta in capela - de la 28 de lei la 50 de lei, transmite . continuă pe România Liberă

Primaria Targu Mures vrea sa introduca taxa de inmormantare

Primaria Targu Mures ia in considerare introducerea unei taxe de inmormantare, in valoare de 30 de lei, relateaza Timis Online. Potrivit sursei citate, municipalitatea se gandeste sa majoreze si alte tarife legate de inmormantare, precum taxa de pastrare a sicriului sau cea pentru utilizarea apei la executarea de lucrari funerare.

Cand Dumnezeu are nevoie de banii tai. Un fost profesor de religie din Targu Jiu, ARESTAT pentru CAMATARIE SI SANTAJ

Un fost profesor de religie din Targu Jiu a fost retinut 24 de ore pentru camatarie. Politistii l-au prins in flagrant delict in timp ce lua banii de la o femeie careia ii imprumutase 1. 500 de lei. Pana la.

Descinderi la sediul politiei locale din Targu Jiu. Oamenii legii, suspectati ca au luat mita pentru a nu ridica masini parcate ilegal

Sediul politiei locale din Targu Jiu si casele a 15 politisti locali au fost verificate de mascati. Un sef al Politiei Locale si alti 14 angajati sunt suspectati ca ar fi luat mita pentru a nu ridica.

Fost profesor de religie din Targu Jiu, arestat pentru camatarie si santaj

Un fost profesor de religie din Targu Jiu a fost arestat preventiv, vineri, pentru camatarie si santaj, impotriva acestuia fiind depuse mai multe plangeri la Politie. De asemenea, Mitropolia Olteniei i-a.

Perchezitii la Politia Locala din Targu Jiu.

La aceasta ora se fac perchezitii la Politia Locala de la Targu Jiu, informeaza B1TV. 15 politisti locali sunt suspectati de acte de coruptie. Citeste si: Oameni de afaceri din Mehedinti, retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala Stire in curs de actualizare.

Primarul din Miercurea Sibiului, dupa ce un TIR a intrat in doua case: Avem nevoie de autostrada

Primarul orasului Miercurea Sibiului, Ioan Troanca, a declarat luni pentru Agerpres dupa ce un TIR a intrat in cursul noptii in doua case, ca este nevoie urgenta ca traficul greu sa fie mutat de pe DN1 pe autostrada, ceea ce i-ar scapa pe sibienii din aceasta localitate de autotrenurile care le distrug locuintele.

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales presedinte al PDL Alba

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost reales sambata, presedinte al PDL Alba, el fiind, de altfel, singurul candidat inscris pentru functia de presedinte al filialei judetene, pe care o conduce de.

Avocatul atacatorului din cartierul Militari: Vrea sa coopereze si sa fie sincer

Avocatul atacatorului din cartierul Militari a declarat, intr-o interventie televizata, ca tanarul client s-a predat pentru ca vrea sa coopereze si sa fie sincer cu organele. Vrea sa coopereze si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )