Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primarul din Techirghiol, prins in flagrant, isi va petrece urmatoarele zile dupa gratii

România Liberă România Liberă,
Primarul din Techirghiol, prins in flagrant, isi va petrece urmatoarele zile dupa gratii

Daca multi dintre cei cercetati de catre DNA, in Bucuresti, sunt acuzati ca cereau o mita de 10% din contractele acordate, in provincie sumele sunt mai mici. continuă pe România Liberă

Primarul din Techirghiol, prins de DNA cand lua spaga 40.000 lei

Primarul din Techirghiol, Adrian Stan, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie, cand lua mita 40. 000 de lei. El a fost retinut vineri seara. intre 2013 si 2015, edilul a primit bani de la un om de afaceri, pentru a intocmi acte privind un contract de executie lucrari.

Primarul din Techirghiol, prins cand lua spaga 40.000 lei, arestat preventiv

Primarul orasului Techirghiol, Adrian Stan, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce Tribunalul Constanta a admis sambata cererea DNA de a emite mandat pe numele lui.

Primarul din Techirghiol, arestat pentru luare de mita, suspendat din PNL

Presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, a afirmat ca primarul din Techirghiol, Adrian Stan, arestat pentru luare de mita, a fost suspendat de drept din calitatea de membru al partidului, transmit surse din presa.

Primarul ARESTAT din Techirghiol a fost SUSPENDAT din PNL

Presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, a afirmat ca primarul din Techirghiol, Adrian Stan, arestat pentru luare de mita, a fost suspendat de drept din calitatea de membru al partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul din Techirghiol, retinut dupa ce a fost prins luand mita 40.000 de lei, arestat

Primarul din orasul Techirghiol, liberalul Adrian Stan, retinut de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 40. 000 de lei mita de la reprezentantul unei firme care are contracte de lucrari cu primaria, a fost arestat preventiv, sambata, de Tribunalul Constanta.

Primarul orasului Techirghiol, arestat preventiv pentru luare de mita

Primarul orasului Techirghiol, Adrian Stan, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce Tribunalul Constanta a admis astazi cererea DNA de a emite mandat pe numele acestuia, potrivit Agerpres.

Primarul din Techirghiol Adrian Stan a fost retinut de DNA. El este acuzat de luare de mita

Adrian Stan, primarul orasului Techirghiol a fost retinut de procurorii DNA. El este acuzat de luare de mita in forma continuata.

Primarul din Balti, Renato Usatii, va fi CERCETAT in libertate

Primarul orasului Balti din Republica Moldova a fost pus in libertate duminica, dupa ce fusese retinut pe aeroportul din Chisinau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )