Libnet.ro
UNICEF

18:00

Primarul din Tulcea si familia lui, trimisi in judecata pentru MITA

România Liberă România Liberă,
Primarul din Tulcea si familia lui, trimisi in judecata pentru MITA

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, sotia lui, dar si fiica edilului au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita, potrivit unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Primarul din Tulcea a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest la domiciliu, a fost trimis in judecata de DNA pentu luare de mita, dupa ce ar fi primit de la administatorul unei firme un apartament intr-un bloc pentru care.

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, trimis in judecata in stare de arest la domiciliu

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, de procurorii DNA Galati, alaturi de mai multe persoane, printre care sotia si fiica acestuia. Potrivit.

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost trimis in judecata in stare de arest la domiciliu

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea, informeaza DNA intr-un comunicat. Constantin Hogea este acuzat de luare de mita si.

Primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului Constantin Hogea, primar al municipiului Tulcea, informeaza un comunicat al institutiei.

Trei administratori de companii, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie SUPC-PiCCJ) au dispus trimiterea in judecata a trei administratori de societati comrciale pentru evaziune fiscala , potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Un barbat a ars de viu intr-o casa din Tulcea. A adormit cu tigara aprinsa, in pat

Tigara si alcoolul nu fac casa buna. Dimpotriva, o distrug. Un barbat a ars de viu intr-o casa din Tulcea in care se mutase de curand. A baut impreuna cu proprietarul si apoi a adormit cu o tigara.

O batrana din Pitesti si-a luat viata pentru ca nu mai suporta saracia in care traia

O femeie de 60 de ani din Pitesti s-ar fi sinucis pentru ca nu mai suporta saracia in care traia impreuna cu fiul sau. Aceasta ar fi incercat sa obtina un ajutor social, dar nu i-a fost aprobata.

Primarul Tulcei, Constantin Hogea, sotia si fiica acestuia au fost trimisi in judecata de procurorii DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, pe sotia si pe fiica acestuia. Primarul este acuzat, intre altele, ca a acordat ilegal o autorizatie de construire a unui bloc de locuinte, primind in schimb un apartament de trei camere.

Un administrator de companie, trimis in judecata pentru evaziune fiscala de peste 1,32 milioane lei

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Arges au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatului Mircea Corneliu Nicolescu sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala, spalare a banilor si primire la munca a mai mult de cinci persoane, fara incheierea unui contract individual de munca, potrivit unui comunicat, remis azi redactiei.

Patronul unor studiouri de videochat, trimis in judecata pentru evaziune de 1,3 mil. lei. Fetele primeau pana la 3.000 de dolari pe luna, dar nu se plateau impozite pe salarii

Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a lui Corneliu Nicolescu, acuzat de evaziune fiscala, spalare de bani si primire la munca a mai mult de 5 persoane, fara incheierea unui contract individual de munca, informeaza Parchetul General.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )