Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea, trimis in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului Constantin Hogea, primar al municipiului Tulcea, informeaza un comunicat al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, trimis in judecata in stare de arest la domiciliu

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, de procurorii DNA Galati, alaturi de mai multe persoane, printre care sotia si fiica acestuia. Potrivit.

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost trimis in judecata in stare de arest la domiciliu

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe primarul Municipiului Tulcea, Constantin Hogea, informeaza DNA intr-un comunicat. Constantin Hogea este acuzat de luare de mita si.

Primarul din Tulcea a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest la domiciliu, a fost trimis in judecata de DNA pentu luare de mita, dupa ce ar fi primit de la administatorul unei firme un apartament intr-un bloc pentru care.

Primarul Tulcei, Constantin Hogea, sotia si fiica acestuia au fost trimisi in judecata de procurorii DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, pe sotia si pe fiica acestuia. Primarul este acuzat, intre altele, ca a acordat ilegal o autorizatie de construire a unui bloc de locuinte, primind in schimb un apartament de trei camere.

Primarul Hogea, trimis in judecata alaturi de sotia si fiica sa. Arhitectul si secretarul Primariei Tulcea sunt de asemenea inculpati

Primarul Constantin Hogea a fost trimis in judecata in stare de arest de DNA Galati, pentru luare de mita si alte infractiuni in forma continuata. Alaturi de el vor raspunde in fata justitiei sotia si fiica sa, alaturi de arhitectul-sef si secretarul Primariei Tulcea.

Primarul din Tulcea si familia lui, trimisi in judecata pentru MITA

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, sotia lui, dar si fiica edilului au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita, potrivit unui comunicat DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )