Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primarul Dominic Fritz cere verificareainstalatiilor de oxigen si a celor electrice din spitalele Primariei

Adevărul Adevărul,
Primarul Dominic Fritz cere verificareainstalatiilor de oxigen si a celor electrice din spitalele Primariei

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, s-a aratat socat si intristat de incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piata Neamt. continuă pe Adevărul

Noi tensiuni intre PNL si USR PLUS pe tema alegerii viceprimarilor. Dominic Fritz: Sunt surprins de surprinderea lui Alin Nica

Noi tensiuni au aparut intre PNL si USR PLUS, la nivelul judetului Timis, negocierile dintre cele doua formatiuni fiind pentru a doua oara in impas, dupa ce primarul Timisoarei, Dominic Fritz a convocat pentru luni, Consiliul Local, iar pe ordinea de zi se afla alegerea viceprimarilor.

De ce nu intra Timisoara in carantina, chiar daca Dominic Fritz a anuntat ca masura este aproape inevitabila

Imediat dupa instalarea in functie, noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, a declarat ca sustine o intrare a orasului in carantina, aratand ca este putin probabil ca Timisoara sa evite o carantinare. Totusi, la mai mult de o saptamana de la anutul lui Fritz, DSP considera ca nu se impune carantina in Timisoara.

Dominic Fritz nu mai asteapta dupa PNL. il propune luni viceprimar pe colegul sau de partid Ruben Latcau

Dominic Fritz a anuntat ca luni va face primul pas inainte. in sedinta de Consiliul Local pe care aconvota-o, il va propune ca viceprimar pe colegul sau de partid RubenLatcau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )