Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu intra Timisoara in carantina, chiar daca Dominic Fritz a anuntat ca masura este aproape inevitabila

Adevărul Adevărul,
De ce nu intra Timisoara in carantina, chiar daca Dominic Fritz a anuntat ca masura este aproape inevitabila

Imediat dupa instalarea in functie, noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, a declarat ca sustine o intrare a orasului in carantina, aratand ca este putin probabil ca Timisoara sa evite o carantinare. Totusi, la mai mult de o saptamana de la anutul lui Fritz, DSP considera ca nu se impune carantina in Timisoara. continuă pe Adevărul

Dominic Fritz: Pregatim microbuze daca Ambulantele nu mai fac fata

Dominic Fritz, primarul municipiului Timisoara, a anuntat ca se pregatesc microbuze de la Societatea.

Dominic Fritz a inceput sa faca dezvaluiri din Primaria Timisoara. Reactia dura a lui Nicolae Robu

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a declarat ca Primaria Timisoara a fost la un pas sa ramana fara curent din cauza restantelor. in plus, Fritz a anuntat ca, din cauza lipsei banilor, a oprit doua licitatii initiate de fosta administratie si aflate in derulare. Nicolae Robu a reactionat dur.

Dominic Fritz suspenda taxa pe paragina dupa ce Primaria Timisoara a pierdut toate procesele pe aceasta tema

Primarul Dominic Fritz a anuntat, marti, ca va cere oprirea supraimpozitarii proprietarilor care nu isi refac fatadele cladirilor istorice prin aplicarea taxei pe paragina, dupa ce primaria a pierdut toate procesele, el adaugand ca trebuie refacuta procedura astfel incat sa poata fi sustinuta in instante, transmite Agerpres.

CORONAVIRUS |Timisoara: inca 70 de paturi cu oxigen pentru pacientii cu COVID-19. Dominic Fritz: Din pacate, o sa avem nevoie de ele

Alte 70 de noi paturi pentru pacientii cu COVID-19 vor fi alocate la Clinica Ascar ce apartine de Spitalul Municipal Timisoara, in timp ce la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes au fost aduse.

Ultima ora! Slobozia intra in carantina. Ce restrictii dure au fost anuntate

Slobozia intra in carantina, fiind instituite restrictii dure pentru locuitorii din localitate. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita a hotarat, ieri seara, ca urmare a cresterii accelerate a raspandirii coronavirusului, carantinarea zonala a municipiului Slobozia incepand cu data de 12 noiembrie, ora 12,00. Masura este valabila timp de 14 zile. Slobozia a intrat in .

Municipiul Slobozia intra in carantina pentru 14 zile

Municipiul Slobozia, resedinta judetului Ialomita, va intra in carantina zonala incepand de vineri, .

Municipiul Slobozia intra in carantina pentru 14 zile. Rata de infectare cu coronavirus a depasit 7 la mia de locuitori Lista completa a restrictiilor

Municipiul Slobozia intra in carantina incepand de joi, de la ora 12. Decizia a fost luata in sedinta de miercuri seara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in contextul in care,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )