Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dominic Fritz a inceput sa faca dezvaluiri din Primaria Timisoara. Reactia dura a lui Nicolae Robu

Adevărul Adevărul,
Dominic Fritz a inceput sa faca dezvaluiri din Primaria Timisoara. Reactia dura a lui Nicolae Robu

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a declarat ca Primaria Timisoara a fost la un pas sa ramana fara curent din cauza restantelor. in plus, Fritz a anuntat ca, din cauza lipsei banilor, a oprit doua licitatii initiate de fosta administratie si aflate in derulare. Nicolae Robu a reactionat dur. continuă pe Adevărul

Dominic Fritz suspenda taxa pe paragina dupa ce Primaria Timisoara a pierdut toate procesele pe aceasta tema

Primarul Dominic Fritz a anuntat, marti, ca va cere oprirea supraimpozitarii proprietarilor care nu isi refac fatadele cladirilor istorice prin aplicarea taxei pe paragina, dupa ce primaria a pierdut toate procesele, el adaugand ca trebuie refacuta procedura astfel incat sa poata fi sustinuta in instante, transmite Agerpres.

Dominic Fritz: Pregatim microbuze daca Ambulantele nu mai fac fata

Dominic Fritz, primarul municipiului Timisoara, a anuntat ca se pregatesc microbuze de la Societatea.

Mihai Gadea, dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Trump. Ce se intampla acum este de necrezut

Mihai Gadea a facut dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Donald Trump. Ce se intampla acum este incredibil. Mihai Gadea a prezentat de la Washington, SUA, cele mai noi informatii legate de atmosfera care domina America dupa victoria domocatului Joe Biden, dar si planurile pe care le are Donald Trump si avocatii sai. Fostul .

CORONAVIRUS |Timisoara: inca 70 de paturi cu oxigen pentru pacientii cu COVID-19. Dominic Fritz: Din pacate, o sa avem nevoie de ele

Alte 70 de noi paturi pentru pacientii cu COVID-19 vor fi alocate la Clinica Ascar ce apartine de Spitalul Municipal Timisoara, in timp ce la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes au fost aduse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )